Octombrie 29, 2020
Akord are o ”Prizonieră”. Despre cine este vorba?
Muza îi însoțește pe băieții de la Akord la acest sfârșit de an. Astăzi au anunțat despre lansarea unei noi piese - Prizoniera. Titlul este la fel de enigmatic, precum vocea de la refren, pe care băieții nu vor să o divulge, deocamdată. Se știe doar că e o interpretă de la noi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Luând în prizonierat o fată frumoasă cu voce deosebită, sensibilă și puternică în același timp, am presupus că interpreta misterioasă va reuși să fugă de la noi, dar nu se știe, posibil și să rămână pentru a realiza un duet oficial”, a declarat Eduard Malareu, solist AKORD. 

”Prizoniera” este despre o poveste de iubire, trăită intens de ambii parteneri, unde se încearcă un nou început prin despletirea pasiunilor firești ale îndrăgostiților de conjunctura durerii trecătoare. Ploaia și muzica îl ajută pe eroul de altădată să înțeleagă că a greșit: ”...Coboară geamul și ploaia-mi lasă urme pe cravată. Oare ce crede acum, ce zice, a mea iubită fată...?”, cântă cei doi soliști ai trupei. 

O întreagă echipă de producție a fost implicată pentru această lansare. Producția îi aparține lui Eugen Doibani, mixată de Sergiu Teacă. Textul este scris de lurie Badicu, iar melodia de Eduard Malareu, Igor Sîrbu și Iurie Badicu.

Se pare că băieților le merge din ce în ce mai bine. Au reușit să scoată deja cinci melodii în acest an, ”Prizoniera”, fiind ultima, iar popularitatea lor crește constant. Deocamdată cântecul nu are un videoclip. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61233401298523