Octombrie 09, 2019
Aknestop: Tratamentul acneei și al altor probleme ale pielii

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu problema acneei se confruntă nu doar adolescenții. Erupții pe față pot apărea la orice vârstă, la bărbați și la femei. Există mai multe cauze ale apariției acneei. În unele cazuri, acest lucru se datorează dezechilibrelor hormonale, alimentației incorecte, deficienței de  vitamine, nerespectării regulilor de igienă, produselor de cosmetică decorativă alese incorect etc. În mare parte, starea pielii feței depinde de funcționarea tuturor organelor și sistemelor organismului.

 

 

Acneea de pe față nu este doar o problemă estetică, ci și una psihologică: apare neîncrederea în sine, scade respectul față de propria persoană. Efecte ale acneei sunt petele și cicatricile de pe piele, care necesită tratament în mod obligatoriu.

Aknestop de la MaxiVita e un complex din substanțe naturale care ajută la rezolvarea problemei din interior, influențând asupra cauzei apariției acneei. Extractul de urzică ajută la normalizarea funcționării rinichilor, ceea ce este foarte important pentru detoxifierea organismului și eliminarea toxinelor și excesului de apă.

Urzica contribuie, de asemenea, la vindecarea rănilor și îmbunătățește starea pielii. Vitaminele B1, B2, B6, B12 ajută la normalizarea metabolismului, a nivelului hormonilor, dar și la întărirea imunității generale. Vitamina C joacă un rol important în procesul de formare a colagenului, care este necesar pentru refacerea naturală a pielii.

Zincul ajută la menținerea nivelului necesar de testosteron, care este important atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Aknestop de la MaxiVita ajută la combaterea acneei, are un efect benefic asupra stării pielii feței și asupra întregului organism.

 

Puteți procura Aknestop de la MaxiVita în exclusivitate de la rețeaua de farmacii Elody sau pe site-ul www.farmacie.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71045994758606