Februarie 05, 2018
Află pentru ce ținută a pledat Penelope Cruz la Goya Cinema Awards — 2018
Actrița cu origini spaniole Penelope Cruz împreună cu soțul său, actorul Javier Bardem au fost împreună la ceremonia Goya Cinema Awards 2018, unde au vrăjit fanii cu prezența lor minunată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Festivalul Goya Cinema Awards, s-a desfășurat la Madrid. Pe covorul roșu au apărut unul din cele mai celebre cupluri de la Hollywood, Penelope Cruz și soțul acesteia Javier Bardem. Penelope a fost nominalizată la categoria "Cea mai bună actriță", pentru filmul "Loving Pablo". Penelope și  Javier, sunt un cuplu foarte frumos, și fanii se bucură de fiecare dată când au ocazia de a vedea aceste staruri faimoase la braț.

 

 

Pentru acestă ceremonie, Penelope Cruz a ales să poarte o ținută de la Atelier Versace, de culoarea albă, și sandalete de culoarea aurie. Vedeta a purtat Versace, căci în ultimul său film, "American Crime Story" a interpretat rolul celebrei Donatella Versace. Javier Bardem, de asemenea, a arătat extrem de elegant, purtând un smooking de culoarea neagră, asortat cu pantofi clasici și camașă albă. Cuplul arătau perfect împreună. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78601384162903