Septembrie 20, 2018
Află de ce bărbații maturi sunt atrași de femeile tinere
Din cele mai vechi timpuri, bărbații maturi preferau femeile mai tinere din anumite pricine. În trecut, căsniciile, de cele mai multe ori existau între bărbații în vârstă și femeile tinere. Aceste tradiții s-au păstrat și în prezent, dar de ce oare se întâmplă aceste necesități existențiale? Află din acest articol.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Femeile mai tinere sunt mai sexy și mai neexperimentate

Să fim serioși, bărbații își aleg femei tinere în primul rând pentru că sunt mai bune în pat. Nu le doare capul, au mai puține gânduri în cap, sunt mai îndrăznețe, mai interesate să experimenteze lucruri noi. Bărbații mai în vârstă, prin urmare, apelează la femeile mai tinere pentru a-și împlini fanteziile pe care nu le-ar putea duce la capăt cu femeile mai în vârstă.

 

 

Sentimentul de control

Un bărbat în vârstă, poate liber să se simtă mai autoritar atunci când este într-o relație cu o femeie mai tânără. El poate dicta, o poate pune cu ușurință la punct, și acest lucru e tot de ce are nevoie un bărbat.  Având o astfel de poziție, un bărbat mai în vârstă poate fi ușor tentat să fie cu o femeie mult mai tânără.

 

 

Femeia mai tânără este mai ușor de cucerit

Un bărbat matur alături de o domnișoară mai tânără nu consideră că este nevoit să își asume vreo responsabilitate. Nu se gândește la o relație de lungă durată, și acest lucru îi place la nebunie, astfel el eliberându-se de la o mulțime de responsabilități. Plus că, femeia mai tânără este mult mai ușor de cucerit, el având nu o singură experiență în acest domeniu, deja știe cum să acționeze pentru a o prinde-n plasă rapid. Prin urmare, acesta poate fi unul dintre cele mai convingătoare motive pentru un bărbat.

 

 

Criza vârstei mijlocii

Cel mai des, bărbații care-și caută femei mai tinere sunt de fapt, depresați și nesiguri. Poziția lor în viață, societate, carieră îi pot face nesiguri, iar acest lucru îi fac ca ei să se mute-n brațele femeilor mai tinere. Alături de femeile mai mature, care pot avea mai mari succese decât acești bărbați, ei se simt nesiguri. În schimb, ei simt un sentiment al împlinirii alături de femeile mai tinere, care nu au obținut încă niciun succes, în comparație și cu femeile de vârsta lor. În ochii femeilor mai tinere, ei par a fi eroi, pe când femeile de vârsta lor își dau rapid seama de problemele cu care se confruntă individul. Într-un fel, acest tip de bărbat se va ascunde de propriile probleme apelând la mintea fragedă a fetelor tinere, care habar nu au ce se întâmplă de fapt. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82376313209534