Aprilie 17, 2018
Află cum te împaci cu soacra în funcție de zodie!
Chiar dacă s-ar părea că este imposibil să te împrietenești cu mama soacră, totuși, este cu putință în cazul în care știi ce zodie este ea. Noi îți oferim niște subtilități, pe care ar fi bine să le știi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mama-soacră - Berbec

Berbecii sunt mereu la curent cu lucrurile ce se-ntâmplă în jur. De aceea, nu este posibil să ții ceva în secret de la mama soacră din zodia Berbecilor. Ea are grijă de toate, și știe tot ce se întâmplă în relația voastră. Trebuie să ai grijă cum te porți cu ea, căci în caz contrar ai putea să respingi de lângă tine o bunică bună și responsabilă, de care este mare nevoie în ziua de astăzi. 

 

 

Mama-soacră - Taur

Deși, pare a fi foarte prietenoasă, răbdătoare și liniștită, soacra născută în zodia Taurului, are și ea nunțele sale în comportament de care trebuie să ai mare grijă. Ea este foarte încăpățânată, așa că nu vei putea să-i impui părerea ta. Dacă-și dorește să vină în ospeție într-o zi de duminică, nu trebuie să-i zici că ai alte planuri, mai bine schimbă-ți planurile pentru ea. Odată ce se supără, nu-i va trece atât de ușor. N-are sens să te cerți cu ea, chiar și dacă nu va avea dreptate, nu va accepta acest lucru. În schimb dacă încerci să o accepți așa cum este, va putea deveni o a doua mamă. 

 

 

Mama soacră - Gemeni

Este plină de viață, sociabilă și mereu bine dispusă. Dar nu uita că gemenii își schimbă dispoziția foarte repede. De aceasta, ai grijă ce secrete-i adeverești mamei soacre născute în zodia Gemenilor. Cu mare drag îți va ajuta în gospodărie, și oricând vei putea sta la taclale cu ea, e nevoie doar de puțină atenție în informația pe care i-o oferi.

 

 

Mama- soacră - Rac

Pentru nativii născuți în zodia Racului, familia este în prim plan. Dar acest lucru nu înseamnă că, mama soacră consideră că tu faci parte din familia ei. Tot ce a făcut ea în această viața a făcut pentru fiul ei. Și acum ea este nevoită să-și ofere fiul ție. Ea este complicată, nu acceptă orice femeie pentru fiul ei, și chiar dacă el te iubește, trebuie să fii atentă cu ea. Dacă n-o să-i placi, va face tot posibilul să vă despartă. Pentru a evita astfel de cazuri, vei fi nevoită să accepți orice spune ea, să-ți placă tot ce-i place și ei și să-i permiți fiului să-și petreacă mult timp cu ea. 

 

 

Mama soacră - Leu

Această doamnă este foarte sociabilă, impulsivă și severă. Este foarte tachinoasă chiar și cu fiul său, de aceea, poate fi la fel și cu tine. Îi plac persoanele încrezute în sine, și puternice. Vei găsi limbă comună cu ea, în cazul în care vei fi ambițioasă, și vei reuși în toate. 

 

 

Mama soacră - Fecioară

Chiar dacă pare liniștită, este foarte complicată. Se va implica în tot ce ține de voi doi, se va da cu părerea, orice ai face, nu o să fii suficient de bună pentru fiul ei. Se va impica în organizarea nunții, a cumetriilor, îți va spune cum mai bine să-ți educi copiii, și ce condimente să pui în supă. Nu-i vei putea câștiga dragostea, cât nu te-ai fi străduit. De aceea, îți sugerăm s-o lași mai moale, să fii înțelegătoare și foarte răbdătoare în relația cu soacra din zodia Fecioară.

 

 

Mama soacră - Balanță

Este gingașă și blândă, și te vei împăca de minune cu ea. Este sociabilă, și te va primi foarte repede apoape de suflet. Uneori, cu mama soacră din zodia balanței te poți împăca chiar mai bine decât cu propria mamă. Dar trebuie să fii atentă, ea nu știe limitele, și nu va înțelege când este timpul să vă lase singuri. Fii în relații bune cu ea, dar nu exagera. 

 

 

Mama soacră - Scorpion

Chiar dacă nu-i va place de tine, nu va arăta acest lucru. Va încerca să ascundă această neiubire, până când, într-o zi va exploada. Ține minte totul, și dacă ai supărat-o odată pe ea, sau pe fiul ei, nu va uita acest lucru, și se va răzbuna. Fii sigură de acest lucru. Poate fi egoistă și geloasă pe propriul copil, însă, dacă o să-i placă de tine, ați fi putut avea relații foarte bune. 

 

 

Mama soacră - Săgetător

Cu cât veți sta mai departe una de alta, cu atât va fi mai bine. Este menită să facă scene de conflict pe loc drept, pentru că dramatizează totul. Dacă veți respecta distanța, va fi totul bine. 

 

 

Mama soacră - Capricorn

Este inteligentă și severă și-și dorește alături de fiul său o femeie demnă. Îi vei fi aproape de suflet dacă vei avea un job bun, vei fi gospodină, și vei avea grijă de feciorașul iubit. Nu încerca să te bagi la ea în suflet pentru că nu te va accepta. Va considera că nu faci decât să te lingușești de ea, și va percepe acest lucru ca pe-o insultă. Nu se va implica în relația voastră, asta-i cel mai bun lucru pe care ți-l poate oferi mama-soacră Capricorn. 

 

Mama soacră - Vărsător

Poate fi o adevărată prietenă, dar și un adevărat dușman. Ea ușor se enervează și poate face dintr-o situație simplă o adevărată ceartă. Ea nu se poate controla, de aceea ai grijă ce informații îi oferi mamei soacre! Nu trebuie să-i povestiți ce planuri aveți, căci ea repede vi le va schimba, considerând că faceți, din nou, vreo prostie. Informația la mama soacră trebuie să ajungă doar după ce ați făcut ceea ce v-ați dorit.

 

 

 

Mama soacră - Pești

Sunt foarte emoționale, aceste mame-soacre, din zodia Peștilor. De aceea, încă din prima zi când o cunoști pe ea, va trebuie să păstrezi distanța. Trebuie să accepți tot ce zice ea, și totuși să faci cum vrei tu. Orice cadou îți va oferi, trebuie să-l accepți, să te prefaci că îți place. Ea vrea să pară în fața iubitului fecioraș, drept cea mai bună mamă-soacră, oferindu-ți cele mai bune și scumpe cadouri. Și nu contează că rochia care ți-o cumpără are culoarea pe care tu nu o suporți, sau că parfumul pe care ți l-a făcut cadou, nu coincide cu gusturile tale, important e că s-a străduit, chiar dacă a făcut-o special să te enerveze. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51928234100342