August 16, 2018
Află cum se comportă femeile atunci când dragostea dispare
Nimic nu-i veșnic sub soare. Așa sună celebrul citat, și până și-n prezent nutrește atâta adevăr. Nu toate relațiile sunt perfecte, însă atunci când doi oameni luptă pentru sentimentele lor și pentru a-și păstra relația, se poate încă ceva de salvat. Adevăru-i că destrămarea oricum există iar acest lucru se manifestă prin comportamentul femeilor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O femeie care iubește, rabdă, crede, speră și face tot posibilul pentru a-și menține relația sănătoasă. Cine și-ar fi dorit să dea cu piciorul în ceea ce a construit ani de zile, în ceea ce a pus suflet și a crezut cu toată inima? Uneori, fără să o știe, bărbații prin comportamentul lor, aparent inofensiv, pot distruge o relație. Acest lucru se întâmplă treptat, dar sigur. Să vedem cum se manifestă femeile atunci când dragostea, care părea că-i veșnică - dispare.

 

1. Nu-i mai pasă

Atunci când dragostea dispare, femeia nu-și mai dorește să depună efort pentru ca relația să funcționeze. Apare o lipsă de interes și o dorință de a-și dedica timpul, energia și atenția altundeva. Acest lucru poate fi rezolvat de partener prin niște gesturi mici și aparent banale, cum ar fi - cinele romantice, mini-călătorii, gesturi de afecțiune și cel mai simplu - o floare. Femeile au nevoie de atenție, cât n-ar fi ea de mică. Aceste gesturi ar putea face ca femeia să se reîndrăgostească și să-și amintească de ce a fost cândva îndrăgostită. 

 

 

Nu mai are nevoie atenția și afecțiunea partenerului

Atunci când dragostea nu este hrănită la timp, femeia s-ar putea să nu mai aibă nevoie de afecțiunea bărbatului de lângă ea. Își  vede de viața sa, axându-se pe alte lucruri. Nu mai contează că acum nu demult, partenerul pentru ea însemna totul, și fiecare clipă își dorea să o petreacă alături de el. Atunci când femeia este respinsă de mai multe ori, când îi este ignorată dorința de a sta în doi, neglijată nevoia de afecțiune, femeia treptat se dezice de această relație. Cui i-ar fi plăcut să știe că timpul petrecut împreună nu este decât o povară pentru partener? Atunci când unul dintre parteneri se simte neglijat, acesta se poate izola și se poate îndepărta de celălalt.

 

 

 

Nu mai inițiază conversațiile

Lipsa dorinței de a discuta despre orice cu partenerul, așa cum a obișnuit să o facă de la începutul relației, indică faptul că nu mai are multe speranțe pentru viitorul cuplului și că nu-i mai provoacă interes pălăvrăgeala partenerului de viață. Cu atât mai mult, dacă femeia evită să vorbească în special atunci când a apărut la mijloc vreo problemă,  semnalul de alarmă este mult mai mare. Ea nu pare dispusă să discute cu partenerul, considerând că nu mai are niciun sens. 

 

 

 

Nu-i mai face partenerului complimente

Atrași fizic unul de celălalt, partenerii la început de relație obișnuiesc să-și facă complimente reciproc. Dacă însă, există o schimbare în acest sens, și femeia nu-l mai laudă pe partener, demonstrează că ea nu mai este atrasă de partener. Mai mult ca atât, nici atracție sexuală nu mai există din partea ei și nu mai este deloc îndrăgostită. Dacă apare o asemenea situație între parteneri, bărbatul ar putea să acorde mai multă atenție felului în care arată. 

 

 

Viața sexuală nu mai există

O femeie care nu mai este îndrăgostită și atrasă fizic de partenerul său, nu va fi prea activă nici în dormitor. Dacă femeia nu mai inițiază partidele de amor sau dacă, în cel mai rău caz, ea refuză să facă dragoste, este un semn că nu mai este îndrăgostită, ci pur și simplu obosită de-această relație. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57455372810364