Noiembrie 21, 2018
Află cum să răspunzi la întrebarea "De ce să te angajăm anume pe tine?"

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În viața fiecăruia din noi există acea perioadă încărcată în care suntem meniți să mergem la diverse interviuri de angajare. Pentru a fi pregătit la interviurile de angajare, trebuie să știi ce să răspunzi, și pentru că managerii au să te întrebe în mod inevitabil - "de ce să te angajăm anume pe tine", trebuie să vii cu răspunsul pregătit. 

 

 

Cel mai portivit răspuns pentru o asemenea întrebare ar fi o combinație dintre responsabilitate și atuurile tale profesionale. Nu este neapărat să spui motivele pentru care tu alegi acest job, pentru că nu întotdeauna sunt motivante și pentru angajatorul tău. Spre exemplu, dacă-i zici că vrei acest job pentru că ai nevoie de bani, ai nevoie de un loc de muncă sau pentru că oficiul se află în ograda casei tale, nu-l vei convinge pe angajator cu nimic. Fii mai șmecher, zi-i ceea ce așteaptă să audă de la tine.

 

 

În primul rând, trebuie să știi cerințele postului la care vrei să te angajezi. În al doilea rând, caută să accentuezi beneficiile pe care le va avea compania de pe urma ta, dacă te va angaja, dar nici într-un caz nu trebuie să exagerezi, căci, în caz contrar vei părea prea arogant. Subliniază acele calitățile tale care te fac un candidat ideal pentru acest job.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80539608001709