Aprilie 04, 2019
Află cine a primit trofeul pentru "Cea mai bună companie de construcții" la Balul de Primăvară

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ne-am distrat cu toții la Balul de Primăvară AQUARELLE, care a avut loc în această sâmbătă, pe 30 martie, la Palatul Național "Nicolae Sulac". Vedetele de la noi din țară, din domeniul televiziunii, muzicii, a modei s-au întâlnit la acest eveniment, pentru a avea parte de cele mai plăcute emoții. 

În acea seară de martie, interpreții autohtoni au încântat publicul cu ținute superbe, piese admirabile și spectacole de vis. Dress-code-ul evenimentului a fost culoarea roz, de aceea toți cei care au evoluat pe scena Palatului Național "Nicolae Sulac", dar și oaspeți ai evenimentului au purtat ținute de această nuanță. 

 

 

Gazda serii au fost prezentatorii de televiziune de la noi din țară, Andrei Porubin și Lili Lozan, dar și superbii interpreți autohtoni, Dianna Rotaru și Igor Sîrbu. 

În acest an, au fost înmânate 27 de premii pentru cei mai buni specialiști din diferite domenii, în cadrul Balului de Primăvară AQUARELLE. La categoria Cea mai buna companie de construcții a învins Eldorado Terra. Compania a acumulat pe site-ul nostru 9982 de voturi. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2381241321564