Aprilie 27, 2018
Află ce să faci dacă simți că relațiile voastre amoroase se năruiesc
Pentru orice cuplu este firesc să apară perioada în care romantismul treptat dispare. Chiar dacă acest lucru este inevitabil, poate că mai ai șansa de a schimba acest lucru.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu e nimic rău, dacă relația voastră se transformă într-una care are la bază prietenia, totuși, vezi, poate reușești să readuci romantismul în ea. Acest lucru nu semnifică că vă veți despărți, ci doar că ați intrat într-o nouă etapă a relației. 

 

Sexul a devenit o plăcere rară

De la o vreme evitați să mai faceți sex pentru că sunteți prea obosiți și epuizați după o zi de lucru grea. Preferați să vă culcați mai devreme pentru ca a doua zi să vă treziți cu ușurință. Dacă acest lucru se întâmplă, nu e nimic rău, e ceva firesc, trebuie doar să încercați să schimbați locația, pentru a da un suflu nou relației voastre. Aceste mici schimbări în viața sexuală va putea reaprinde focul din relația voastră. 

 

 

Nu mai comunicați

Dacă el evită să vorbească atunci când tu ai ceva să-u comunici, nu e de bine. Trebuie să înțelegi nevoia lui de spațiu personal, dar nici să exagereze nu e ok, pentru că acest lucru ar însemna că relația voastră stă pe muchie. Încearcă să-i vorbești, nu fi răutăcioasă, încearcă mai multe tactici. 

 

 

Îți dedică prea puțin timp

Ai observat că de la o vreme, el își petrece prea mult timp la serviciu. Acest lucru nu înseamnă, în mod obligatoriu că el are amantă, pur și simplu are mai mult de lucru. Vorbește-i despre nevoia de atenție, și poate că, el te va auzi. În caz contrar, vezi-ți de viața ta, tot timpul cât el e la job. Bucură-te de viață! Fă sport, ieși cu fetele, gătește ceva gustos pentru tine, pune-ți un film bun sau citește o carte. Uite la lucruri din alt unghi, și vei găsi o sumedenie de avantaje. 

 

 

Nu mai există romantism

Cândva, el încerca să te cucerească, să-ți facă plăcut, să te frapeze, dar toate astea parcă nici nu au existat în viața ta. În așa caz, încearcă tu să-i oferi cât mai mult romantism, organizează pentru el o cină romantică, masaj cu uleiuri aromate, streeptease, mâncarea preferată, organizați împreună o plecare în weekend, pentru a vă simți din nou îndrăgostiți ca la început. 

 

 

Te-ai săturat de toate

Există în relații un moment în care înțelegi că nimic nu-ți mai aduce plăcere, nici atunci când ppetreceți timpul împreună. Totul a devenit o rutină. și nici nu-ți dorești ceva să schimbi. Când apare acest sentiment în relație, nu vrei decât să vă despărțiți pentru a-ți începe viața de la zero. Dar, acest lucru e firesc în relație, așa că, mai bine să lupți pentru această relație, mai dă-ți o șansă ție și iubitului tău. Încercați să ieșiți în oraș, la un concert, la un pahar de vin, dați-i relației voastre a vibrație, nu renunțați atât de ușor la ea!

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60107469558716