Februarie 14, 2018
Află care sunt acele trei zodii care sunt ași în pat!
Pasionale, inventive și foarte senzuale, aceste trei zodii pot să scoată din minți orice persoană.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

1. Taur

Tandri, gingași și provocatori, nativii născuți în zodia Taurilor pot să scoată din minți orice făptura care-i apare în cale. Pentru că sunt guvernați de planeta Venus, cei ce sunt născuți în zodia Taurului, sunt foarte tandri și pasionali. Venus e planeta iubirii, faptul care-i fac să fie foarte carismatici, mai ales în pat. Dacă ai ocazia să petreci măcar o noapte cu un bărbat Taur, nu rata ocazia, căci, vei fi surprins cât este de fermecător. În pat nu se grăbesc, ceea ce place femeilor, și se comportă cu partenera lor de parcă ea ar fi regină. Adoră preludiile lungi, și dacă ești într-un pat cu el, nu-ți va da voie să dormi, și să mai știi că nu se va zgârci doar la un singur act sexual. Partenerii ideali pentru Tauri sunt Taurii, Balanțele, Scorpionii și Săgetătorii. Ele sunt zodiile pe care Taurul le ajută să fie în al 9-lea cer atunci când fac amor. 

 


 

Balanță

Balanțele, ca și Taurii sunt guvernate de Venus. Pentru sexul opus, balanțele sunt ca un magnet, pentru că sunt sociabile, vesele și foarte carismatice. În pat Balanțele se poartă rafinat, făcând ca femeile să se simtă în preajma lor mirific. Le place să le facă pe plac partenerelor în timpul sexului, acest lucru dându-le o plăcere enormă. Balanțele sunt compatibile în pat cu o altă Balanță, cu Taurii, Scorpionii sau Leii.

 


 

Scorpion

Este greu să reziști șarmului irezistibil al unui Scorpion. Scorpionii adoră pozițiile noi, și sunt foarte creativi în pat. Nu le place monotonia, și partidele de sex de scurtă durată. Partenerul Scoprionului nu se va plânge niciodată că îi este trist alături de nativul acestei zodii. Știu să-și surprindă partenerii cu creativitatea, uneori, ieșită din comun. Tot ce fac ei în pat, este un mister. Scorpionii se înțeleg de minune în pat cu un alt Scorpion, cu Taurii, Balanțele, Racii și Peștii.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.005473613739