Octombrie 08, 2019
Află care sunt avantajele prieteniei dintre femeie și bărbat
Cheia succesului unei prietenii cu sexul opus constă în interese comune, motivaţii asemănătoare şi sinceritate cu privire la scop.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În funcţie de concepţia fiecăruia despre relaţii premise sau dorite cu sexul opus, unele persoane consideră că atracţia sexuală nu poate fi eliminată din relaţia dintre femei şi bărbaţi şi, evident, că acolo unde ea există, relaţiile de prietenie devin mai dificile, dacă nu chiar imposibile.

Pentru o relaţie de prietenie sănătoasă cu sexul opus, comunicarea şi limitele sunt esenţiale, Este important ca ambii să aibă motivaţii comune şi să nu existe scopuri ascunse. Dacă unul dintre ei are interese sexuale sau romantice de la prietenul său, acest lucru poate încălca limitele celuilalt, care se va simţi neînţeles, agresat.

 

 

Cheia succesului unei prietenii cu sexul opus constă în interese comune, motivaţii asemănătoare şi sinceritate cu privire la scop. Studiile întreprinse în acest domeniu arată că, de cele mai multe ori, bărbaţii sunt mai predispuşi decât femeile la a interpreta gesturile şi vorbele prietenelor lor ca având conotaţii sexuale, fapt care le determină pe acestea să se simtă hărţuite sau în nesiguranţă.

 

 

De asemenea, se pare că femeile, mai mult decât bărbaţii, au tendinţa de a trece cu vederea sau chiar de a nu observa deloc interesul sexual al prietenilor bărbaţi. Tocmai de aceea, sinceritatea şi deschiderea sunt extrem de importante în iniţierea unei relaţii de prietenie. În momentul în care oricare dintre cei doi îl percepe pe celălalt ca fiind nesincer, cu o agendă ascunsă, relaţia de prietenie este ameninţată.

 

sursaconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6475832462311