Noiembrie 03, 2016
Adrian Lazarencu și Cristina Milia
Povestea directorului Fourchette Moldova Adrian Lazarencu și a soției lui - Cristina Milia, este plină de dispoziție bună și aventuri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Flirt și jeleu la desert

Cristina
Ne-am cunoscut în ajun de Helloween în compania unor prieteni într-un restaurant cu o denumire simbolică «Flirt». Țin minte că în seara aia meniul tot era tematic: totul era din bostan, și cocktail-urile și deserturile. 

Adrian
Cristina avea pe ea blugi strânși și arăta formidabil în ei. (Râde) Am început să comunicăm, am mers la un film, am luat cina, dar intenții serioase niciunul dintre noi nu avea. Cristina se pregătea să plece peste hotare, avea toate actele pregătite.

Cristina
Și eu am plecat. Am învățat în Italia, mi-am găsit un hobby interesant — cosmetologie. Am început să lucrez. Cu Adrian continuam să comunic la distanță și tot mai mult ne apropiam. Când Adrian mi-a propus să întâlnim anul 2007 împreună, am acceptat îndată. (Zâmbește.)

Adrian
Sărbătorile de iarnă le-am petrecut în Bukovel, iar după puțin timp, am cerut-o în căsătorie pe Cristina. Am vrut să fiu original și m-am înțeles cu bucătarul de la restaurantul nostru preferat din Chișinău ca inelul să fie ascuns în... jeleu.

Citește continuarea în revista AQUARELLE din Noiembrie 2016



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67008423805237