Iulie 06, 2020
Adevărate zâne în flori. Topul vedetelor care au făcut poze în lanurile înflorite
Din luna mai, rețelele de socializare sunt inundate de poze colorate și peisaje rupte din poveste. Vedetele s-au întrecut în sesiuni care mai de care mai ingenioase. Unele au mers cu familia în lanurile cu maci, altele și-au făcut fotografii în câmpurile cu grâu sau cele cu levănțică. Iată o colecție de poze de top de pe Facebookul și Instagramul celebrităților de la noi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Frumoasa prezentatoare TV Gloria Gorceac a reușit în acest sezon să facă fotografii în mai toate lanurile înflorite. Aceasta a postat pe Facebook o fotografie din lanul de lavandă și a mai publicat câteva poze făcute împreună cu soțul și băiețelul ei în lanul de grâu și altă seiune foto cu familia a fost făcută într-un câmp roșu. 

Vedeta și-a asortat perfect ținutele pentru fiecare sesiune foto în parte. Rochiile alese de ea s-au potrivit de minute cu decorul floral din spate. 

 

Și Geta Burlacu și-a surprins fanii cu o frumoasă fotografie din lanul de grâu. Interpreta a optat pentru o rochie neagră vaporoasă și a publicat două fotografii de la sesiunea foto în care se simte liber și se bucură de peisajul frumos ce o înconjoară

                                                     

Iar Natalia Gordienko a colorat frumos profilul ei cu câteva fotografii din lanul de maci. Vedeta a purtat și o geacă de culoare roșie la sesiunea foto și și-a pus în cap o coroniță din maci pentru a da și mai mult ton cadrului de poveste. De altfel, interpreta l-a luat și pe fiul ei în lanul cu maci.

                                                                           

Iar soprana Ana Cernicova a publicat chiar de ziua ei două fotografii din lavndă. Vedeta a ales o rochie violet pentru sesiunea foto, iar apusul spectaculos completează cadrul de poveste.

          

Tot în lanul de lavandă a pozat și Diana Grigor. Interpreta a ales o rochie verde sexy șu lungă până în pământ, dar decoltată. 

                                                                      

Aura, ”ca să fie și ea în rând cu lumea” a făcut și ea o poză de vară în lanul cu maci și a publicat-o pe rețelele de socializare dând de înțeles că a fost mai degrabă o plăcere vinovată de-a ei. :)

                                                            

Tot în lanul de maci și-a dus familia și interpreta Tatiana Heghea. Vedeta a făcut o sediune foto cu soțul și cei doi copii au ei înconjurați de florile roșii. Fotografiile au fost pe placul fanilor artistei care i-au complimentat.

                        

Bloggerita Ana Irina a reușit să iasă în evidență, însă, și a făcut o sesiune foto mai puțin obișnuită. Aceasta s-a fotografiat în grădina ei printre bujorii alți și roz frumos înfloriți. Pentru un cadru și mai spectaculos, vedeta s-a întins pe spate printre tufele de flori. 

                                                                              

Iar Doina Stratan a ales un lan de flori roz pentru o scurtă sesiune foto cu fiica ei. Cele două arată superb printre atâttea flori frumos mirositoare.

Tot în același lan s-a lăsat pozată și tânăra Lorena Eni. La sesiunea foto, aceasta și-a luat cu ea animalul de companie.

                                                                                                                              

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69121050834656