Februarie 08, 2023
Adele, cu ochii în lacrimi la Premiile Grammy după întâlnirea cu Dwayne Johnson
Adele și-a împlinit un vis mai vechi, iar aici nu ne referim la câștigarea a două premii Grammy în aceeași seară. Cântăreața britanică a fost luată prin surprindere de organizatori cu un moment dedicat ei care a devenit viral.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Adele declara într-un interviu că nu l-a întâlnit niciodată în persoană pe Dwayne „The Rock” Johnson, dar că își dorește cu disperare asta. „Cred că aș plânge mult”, spunea artista în decembrie 2021.

La gala Premiilor Grammy 2023 de luni dimineață, gazda evenimentului, Trevor Noah, i-a mărturisit că și actorul este un mare admirator al ei și al muzicii sale. 

După câteva zeci de secunde de suspans, comendiantul a dezvăluit că pe lista invitaților se află cineva pe nume The Rock. Dwayne Johnson și-a făcut apariția din mulțime și a luat-o în brațe pe Adele, emoționată la culme de surpriza organizatorilor.

La un moment dat, The Rock o sărută pe gură pe Adele, iar sala este în delir. Cântăreața era împreună cu iubitul ei, Rich Paul, și cu Lizzo, care au fost la fel de surprinși. 

 

Surpriza a continuat, fiindcă The Rock a prezentat nominalizările pentru cea mai bună interpretare pop solo, dar și câștigătorul, care a fost chiar Adele.

Adele and Dwayne 'The Rock' Johnson Meet for First Time at 2023 Grammys

Cei doi au petrecut multe ore împreună după Premiile Grammy 2023 și s-au fotografiat în toate ipostazele.

We Can't Get Enough of Adele's "Hello" to The Rock at the 2023 Grammys - E!  Online

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.1093311309814