Ianuarie 31, 2023
Adela Popescu, dezvăluiri inedite despre viața de familie: „E cel mai complicat”
Adela Popescu a făcut o serie de declarații inedite despre rolul de părinte.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Adela Popescu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România, care îmbină viața profesională și cea personală cu succes. Vedeta este mamă a trei copii și are parte de provocări aproape zilnic, însă reușește de fiecare dată să facă față cu succes. Ea a povestit pe rețelele de  socializare cu ce se confruntă de ceva timp când vine vorba de cei trei băieți ai ei. 

Este o mamă foarte dedicată, iar creșterea celor trei copii este extrem de importantă pentru ea. Adela Popescu este alături de băieții ei de fiecare dată și are parte tot timpul de provocări, fiind nevoie să devină din ce în ce mai inventivă. Recent, prezentatoarea TV a dezvăluit cu ce situații se confruntă de ceva timp dimineața, când vine vorba de ora de trezire a celor mici.

După ce a recunoscut că reușește destul de bine să îi culce pe cei mici seara, Adela Popescu a dezvăluit că cel mai complicat lucru pentru ea este să se asigure că cei mici nu se trezesc reciproc la o oră foarte matinală. Prin urmare, pentru a evita o astfel de situație, vedeta caută tot felul de activități prin care să îi țină ocupați.

„Nu să culc trei copii e cel mai complicat, așa cum as fi bănuit. Ci să fac tot felul de scheme ca să nu se trezească reciproc foarte devreme. Abia asta e adevărat provocator. Și dureros”, a mărturisit Adela Popescu.

 

De asemenea, odată cu apariția zăpezii în București, cei mici au fost foarte nerăbdători să iasă afară să se bucure de ninsoare. Adela Popescu s-a asigurat că băieții sunt îmbrăcați adecvat pentru joaca în zăpadă, însă nu scapă nici de această dată de alte provocări.

„Stați! Să îi îmbrac pe toți trei în echipamente de zăpadă ca mai apoi să vrea la pipi e, cred, la egalitate”, a completat Adela Popescu.

 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.0079402923584