Mai 20, 2019
Actrița Jessica Alba sărbătorește Nunta de Oțel!
Actrița de la Hollywood, Jessica Alba, și soțul acesteia, Cash Warren, au împlinit 11 ani de când s-au căsătorit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywod, Jessica Alba, celebrează Nunta de Oțel. Aceasta a împlinit 11 ani de când a devenit soția lui Cash Warren.

Prin intermediul rețelelor de socializarea, starleta în vârstă de 38 de ani, și-a felicitat soțul cu ocazia acestui eveniment important din viața lor.

Pe contul său de Instagram, vedeta de peste Ocean a publicat câteva poze, din arhiva personală, poze pe care le-a realizat împreună cu soțul său timp de 11 ani, de când sunt căsătoriți. La această postare, Jessica Alba a scris un mesaj emoționant. 

 

Noi. 11 ani împreună. Al meu Cash Warren, prietenul meu cel mai bun, Universul meu. Noi am devenit mai buni de când suntem împreună. Viața pe care o trăim împreună, este mai frumoasă decât mi-aș fi putut imagina. Te iubesc așa cum ești tu! Noi am făcut-o și pe asta! - a scris Jessica Alba la această postare. 

 

 

 

 

 

 

Amintim că, Jessica Alba s-a căsătorit cu Cash Warren pe 19 mai 2008. Pe atunci, acrița de peste Ocean avea 28 de ani, și era însărcinată în luna a opta. Cei doi s-au căsătorit după patru ani de relația. Nunta lor a fost celebrată în secret, departe de ochii lumii. În prezent, cuplul are împreună trei copii, două fetițe drăgălașe și un băiețel. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.872878074646