Februarie 13, 2023
Actrița din serialul Emily in Paris, dezvăluiri cutremurătoare. Lily Collins, abuzată în fosta relație
Lily Collins a făcut dezvăluiri șocante despre viața ei amoroasă. Actrița din Emily in Paris este destul de discretă cu acest aspect din viața ei de obicei, dar de data aceasta a ales să împărtășească experiența sa cu abuzul emoțional și verbal din partea unui fost iubit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Frumoasa Lily Collins din Emily in Paris a ajuns să fie îndrăgită de telespectatori din întreaga lume, iar în serial joacă un personaj care reușește să-și găsească parteneri care o respectă, dar în viața reală a avut parte și de o relație „toxică”, care a marcat-o. Vedeta își acuză fostul iubit de abuz emoțional și verbal, scrie spynews.ro

Miercuri, într-un episod din podcastul ”We Can Do Hard Things”, Lily a rememorat o perioadă mai întunecată din viața ei, cea în care se afla într-o relație abuzivă. Actrița de 33 de ani susține că a fost abuzată verbal și emoțional de partenerul pe care l-a avut în urmă cu aproximativ 10 ani.

„Pentru mine, relația mea romantică toxică a fost cu abuz verbal și emoțional și în care mă făcea să mă simt neînsemnată. Mă numea 'Micuța Lily'. Spunea ”Ar trebui să fii 'Micuța Lily' și folosea cuvinte îngrozitoare la adresa mea în privințța a ceea ce purtam și mă numea cu**ă și toate chestiile astea.”, a povestit Lily Collins.

În continuare, a adăugat că acele „cuvinte înjositoare” spuse de fostul iubit au făcut-o să devină „foarte tăcută și confortabilă în liniște, simțind că trebuie să mă fac mică pentru a mă simți în siguranță.

Actrița a avut tulburări alimentare în trecut și, după relația abuzivă, a ales să meargă la terapie. Acolo a aflat că prada refuză să mănânce când simte că se află sub atac, cu scopul de a deveni mai mică și a trece neobservată, pentru a scăpa de amenințare.

Lily Collins Reveals What She Has Learned After One Year of Marriage - E!  Online

Collins a spus că fostul iubit a lăsat-o cu sentimente de panică și anxietate, care îi pot fi trezite și în prezent, în ciuda căsniciei fericite pe care o are cu Charlie McDowell.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63387703895569