Noiembrie 04, 2020
Schimbări la Casa Regală! Elizabeta a II-a întoarce pagina istoriei
Coroana Regală este lustruită pentru a putea fi pusă pe creștetul următorului rege al Angliei. Oricât ar vrea să mai dețină tronul, vârsta deja nu-i mai permite Reginei Elizabeta a II-a să controleze tot ce se mișcă la palat și în țară. Așa că ne putem aștepta la schimbări importante.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Potrivit biografului și jurnalistului regal, Robert Jobson, suverana intenționează să abdice în favoarea fiului său mai mare, Prințul Charles. Acesta a declarat într-un interviu pentru Royalty TV că tronul ar putea fi cedat în primăvara anului 2021, după ce Regina Elizabeta a II-a va împlini vârsta de 95 de ani. 

”Cred că suverana nu-și dorește acest lucru, dar din motive obiective trebuie să facă transferul puterii. Și apoi, cine ar putea să-și privească fiul în ochi și să-i spună că nu va fi rege niciodată?!”, a subliniat Jobson, apropiat al casei regale britanice. 

Anterior au existat zvonuri, potrivit cărora, Prințul Philip nu ar fi de acord ca Charles să preia coroana, considerându-l prea slab de caracter. Soțul suveranei și-ar dori ca nepotul lui, Prințul William să fie succesorul reginei. 

Elisabeta a II-a își sărbătorește ziua de naștere pe 21 aprilie. A urcat pe tron ​​în februarie 1952, la vârsta de 25 de ani, după moartea tatălui ei, regele George al VI-lea. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98026585578918