Septembrie 27, 2021
Aşa arată doi dintre «Îngerii lui Charlie», după 21 de ani. Cameron Diaz și Drew Barrymore, prietene
AcasăVedeteCelebritățiAşa arată doi dintre «Îngerii lui Charlie», după 21 de ani. Cameron Diaz și Drew Barrymore, prietene pe viață Aşa arată doi dintre «Îngerii lui Charlie», după 21 de ani. Cameron Diaz și Drew Barrymore, prietene pe viață Comentarii foto_film_front_14.jpeg ”Îngerii lui Charlie” (2000 şi 2003) le-a adus în prim plan pe bombele sexy Drew Barrymore, Cameron Diaz şi Lucy Liu Fotografii: Instagram/Cinemagia Citeste tot despre: Drew Barrymore, cameron diaz, Îngerii lui Charlie, prietenie de Bogdan Nicolai 25 Septembrie, 2021 - 13:25 Parcă timpul a stat în loc pentru ele! Drew Barrymore, 46 de ani şi Cameron Diaz, 49 de ani, s-au reîntâlnit după 21 de ani de la lansarea filmului ”Charlie’s Angels” (2000). Cele două actriţe au făcut spectacol în timpul emisiunii produse de Drew Barrymore şi difuzate pe Internet.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Drew Barrymore de 46 de ani şi Cameron Diaz în vârstă de 49 de ani, şi-au amintit de vremurile în care jucau în filmul care le-a consacrat şi au punctat că între timp au devenit cele mai bune prietene. Mai mult decât atât, Drew Barrymore a numit-o pe Cameron ”Bestie”, iar Cameron i-a spus lui Drew ”Mătuşica Ca-ca”. Ambele actriţe s-au amuzat copios că s-au transformat în mămici dedicate, după ce au fost bombe sexy atâta timp în cadrul emisiunii ”Drew Barrymore Show”. Cameron care s-a pensionat de mai bine de patru ani s-a amuzat că prietena ei ”încă îşi mai pierde vremea cu o carieră în showbiz şi ratează partea frumoasă a vieţii”, scrie click.ro. 

Cele două actriţe au jucat în seria de filme ”Îngerii lui Charlie” din 2000 şi 2003, alături de Lucy Liu. În timpul emisiunii ele au râs pe seama faptului că lumea le crede ”tunate”, iar ele nu numai că nu au apelat niciodată la bisturiu, dar uneori uită să se şi machieze. Diaz a recunoscut că în 2014, înainte de emisiunea ”Entertainment Tonight” a apelat la injecţiile cu Botox şi când s-a trezit cu faţa paralizată a jurat că nu va mai apela în viaţa ei la tratamente de înfrumuseţare. Drew Barrymore care s-a luptat în ultimii ani cu kilogramele în plus, a strâns o avere de 125 de milioane de dolari şi creşte singură doi copii, pe Olivia, 8 ani şi pe Frankie de 7 ani. A fost măritată cu Jeremy Thomas, între 1994-1995, cu Tom Green (2001-2002) şi cu Will Kopelman (2012-2016) şi a jurat că nu se va mai mărita niciodată.

Cameron Diaz are o avere de 140 de milioane de dolari şi e măritată cu artistul Benji Madden din 2015. Au împreună un copil, pe Raddix şi fac tot posibilul să evite viaţa tumultoasă din cetatea filmului după ce Cameron a decis să se retragă din carieră. Cameron şi-a dedicat întreaga atenţie familiei şi proiectelor personale. De exemplu a investit bani într-o podgorie.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96720385551453