Octombrie 13, 2021
SHINE LIKE A DIAMOND. Artiștii care au strălucit la petrecerea AQUARELLE
Suntem norocoși să avem cei mai colorați, energici și pozitivi prieteni. De ziua noastră, atât echipa AQUARELLE, cât și oaspeții, am avut parte de spectacol oferit de artiști conacrați. Pe fiecare dintre ei îi considerăm membri ai familiei noastre. De-a lungul celor 18 ani, toți și-au lăsat o amprentă, iar noi la rândul nostru am fost ca un catalizator în activitățile lor profesionale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andrei Porubin, cunoscutul actor, prezentator de radio și TV, deținător al titlului ”Maestru în Artă” și a medaliei ”Meritul Civic”, a fost prezentatorul evenimentului. Ne-a purtat prin filele istoriei AQUARELLE, ne-a distrat cu glume inteligente și a purtat dialog cu fiecare dintre artiștii noștri. 

IULIANA BEREGOI a crescut odată cu AQUARELLE, a crescut în ochii AQUARELLE. De când s-a lansat în muzică, revista noastră nu a scăpat nimic din tot ce a realizat. În cadrul evenimentului de pe 9 octombrie, tânăra interpreta a menționat că ”mai am un pic până la 18 ani și abia aștept să ajung la majorat”. 

AURA este o interpretă de-a casei. Trebuie să menționăm că a fost prima artistă din țară care a apărut pe coperta unei reviste din Moldova, afișându-și burtica de gravidă. A spart gheața în ediția AQUARELLE din martie 2005. Colaborarea a continuat să înflorească. Am și pierdut numărul petrecerilor la care a cântat, iar la împlinirea celor 18 ani era musai să ne provoace la dansat. 

CRISTINA SCARLAT a recunoscut, între altele, că îi privea cu admirație și oareșce invidie pe artiștii care erau invitați să cânte la sărbătorile AQUARELLE, iar de când a intrat în familie se simte onorată. Ei bine, sentimentul e reciproc. Vocea ei mereu provoacă fiori, trezește emoții. 

ALINA DELISS este ca un vulcan în erupere, în sensul bun, evident. Mereu plină de energie, zâmbitoare, stilată și cuceritoare. A strălucit pe coperta AQUARELLE, a participat la proiectul Mamă-Fiică, iar în următoarea ediție cititorii noștri vor avea parte de o altă surpriză. 

NATAN e membru al familiei. A crescut profesional având revista AQUARELLE alături, fapt pe care îl recunoaște și el. La petrecerea ”SWEET 18” a fost responsabil de surpriza serii. Special pentru echipa noastră și toți oaspeții revistei a făcut un remix al hitului Rihannei ”Shine bright like a diamond” - conceptul evenimentului. 

Printre alte prezențe din lumea cultural-mondenă, care au strălucit la petrecerea în care am celebrat atingerea majoratului AQUARELLE au mai fost interpreta Natalia Gordienko, directorul Filarmonii Naționale ”Serghei Lunchevici”, Svetlana Bivol, actorii Petru Vutcărău și Ala Menșicov, bloggerițele Tatiana Maxian, Doina Stratan, modelul și femeia de afaceri, Viorela Dimici, prezentatoarea Vera Terentiev, fondatoarea brandului ”Nicole Storm”, Nicoleta Rogac și alții. 

Amintim că pe 9 octombrie revista AQUARELLE a marcat 18 ani de lansarea pe piață, fiind prima revistă pentru femei din Moldova la restaurantul Lion's din capitală. 

Mulțumim că ne sunteți alături!!! 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2812628746033