Martie 29, 2021
Dieta Larisei Dolina. Principii de bază și meniu zilnic
Larisa Dolina este interpreta care întotdeauna a avut un mare respect pentru public. Tocmai d e aceea s-a simțit responsabilă să arate cât se poate de bine, iar ca să scape de kilogramele nedorite, a făcut adevărate sacrificii. Spunem asta, pentru că am aflat dieta, pe care o urma.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Este una destul de severă, însă efortul depus garantează o scădere în greutate cu până la 9 kilograme, evident, în funcție de caracteristicile corpului. Produsul care face minunea este chefirul cu un conținut scăzut de grăsimi. Astfel, este recomandat ca în timpul zilei să consumați jumătate de litru de lapte fermentat și, pe lângă asta, orice din lista cu alimente de mai jos: 

- orice fel de legume, inclusive cartofi și morcovi;
- brânză degresată;
- iaurt natural sau smântână (până la 10% grăsime);
- carne slabă: pui, curcan, file de iepure;
- fructe, cu excepția bananelor și a strugurilor. 

Se permite, de asemenea, să beți ceai-infuzie, însă fără zahăr și jumătate de litru de apă.  În general, după cum ați observat, consumul de lichide este mereu încurajat. Ei bine, de data asta nu. 

REGULILE DIETEI 
- Regimul alimentar constă din șase mese zilnice, la două ore distanța una de cealaltă: 8.00, 10.00, 12.00, 14.00, 16.00, 18.00. După ora 18:00 nu mai beți nici măcar chefir. Se permit doar câteva gâturi de apă dacă vă este foarte foame sau sete. 

- Excludeți sarea și alte condiment alimentare. 

- Carnea și legumele trebuie fierte sau coapte la cuptor. Alimentele prăjite sunt interzise. 

- Cu 15 minute înainte de masă, beți o infuzie din gălbenele, mușețel și sunătoare. Combinația de plante normalizează funcționarea tractului gastro-intestinal și ajută la curățarea organismului de toxine. 

- Trebuie să mai țineți cont de faptul că înainte să începeți dieta este recomandat să țineți o zi de detox.

- Aprovizionați-vă și cu un complex de vitamine și minerale. 

- Ca să evitați vergeturile și pielea lăsată folosiți creme speciale pentru asta și, bineînțeles, nu vă leneviți să practicați sport – pilates, yoga, aerobică. Nu sunt deloc recomandate antrenamentele intensive la sala de forță în perioada dietei. Organismul va fi slăbit și ar putea să afecteze buna funcționalitate a inimii. 

MENIUL PENTRU 7 ZILE 
După cum am menționat mai sus, orice combinăm cu 0,5 litri de chefir.

Luni: 400 grame de cartofi 
Marți: 200 grame de smântână
Miercuri: un pachețel de brânză de vaci la chefir
Joi: 400 grame de carne
Vineri: 4 mere de mărime medie
Sâmbătă: Doar 1 litru e chefir
Duminică: Nu este permis nimic. Doar 2 litri de apă. 

Prin urmare, dieta Larisei Dolina vă permite să vă organizați porții mici la cele șase mese, astfel încât să nu vă chinuie senzația de foame. 

Nutriționiștii avertizează că dieta săptămânală a lui Larisa Dolina pe chefir este săracă în calorii și conține o cantitate mică de carbohidrați. Oboseala și somnolența pot fi resimțite pe tot parcursul dietei. În schimb, pierderea substanțială în greutate o să vă ofere o mare satisfacție. 

Dacă intenționați să urmați o dietă de 14 zile, atunci dublați cantitatea produselor enumerate mai sus. 

MENȚINEREA GREUTĂȚII DUPĂ DIETĂ
După încheierea dietei aveți grijă ca în primele 2-3 zile să reduceți porțiile de două ori față de cât obișnuiați să mâncați înainte să începeți regimul de vedetă. În continuare, nu excludeți chefirul din programul alimentar. Încercați să vă pregătiți mese dietetice pe baza de carne slabă, cereale integrale, legume și fructe.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.474086523056