Ianuarie 14, 2021
Britney Spears se bronzează cu mască. Cum s-a pozat pe o plajă din Miami
Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, s-a pozat la plajă cu masca anti-COVID-19 pe față! Diva a postat marți o fotografie pe contul ei de Instagram în care apare cu picioarele încolăcite de cele ale iubitului ei Sam Asghari, de 27 de ani. Amândoi poartă mască și se bucură de vremea frumoasă din Miami. Poza a fost apreciată de peste 71 de mii de admiratorii ai lui Sam și jumătate de milon ai lui Britney.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce a fost certată anul trecut că a plecat din SUA în plină pandemie, într-un paradis exotic, ignorând restricțiile impuse de autorități, Britney Spears, 39 de ani, și-a învățat lecția. ”Îmi plac evadările în natură alături de Sam Asghari... el înseamnă totul pentru mine!!! P.S. Vă rog să aveți grijă de voi”, a scris ea sub fotografia sexy de la malul oceanului.

Britney Spears și Sam Asghari sunt împreună din anu 2016 și izolarea la domiciliu din 2020 pare să le fi consolidat relația.Cei doi au stat închiși în casă și în perioada Crăciunului, când au fost confirmați pozitiv la coronavirus. 

Britney a fost căsătorită cu Kevin Federline. Au divorțat în 2007 după doar trei ani de căsnicie. Împreună au doi copii - Sean, 15 ani și Jayden, 14 ani, care sunt în custodia tatălui lor. Kevin mai are doi copii cu fosta iubită Shar Jackson și fosta soție Victoria Prince.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.4708411693573