Februarie 17, 2020
Eduard Galamaga: Despre tendințele sezonului și despre îngrijirea părului

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Stilistul salonului de frumusețe
Studio L’Oreal, antrenor TM Matrix
în RM și România


Eduard, des sunteți prezent la diverse traininguri și masterclass-uri. Povestiți-ne despre ultimele evenimente la care ați fost.
În această toamnă am participat la două show-uri specializate: unul s-a desfășurat în orașul Punta Umbria (Spania) iar al doilea în Milano, Italia. La primul masterclass, Matrix Destination 2019, au participat mai bine de 2000 de stiliști care au lucrat cu produsele acestui brand. La aceste masterclass-uri au fost prezentate diverse tehnici și inovații. 
Participanții evenimentului au fost inspirați de stilizarea coafurilor, colorare și diverse tunsori. Hair Icon în Milano a fost axat pe combinarea mărcilor profesionale L’Оreal Professionnel, Redken, Shu Uemura, Kérastase. A fost organizat un show pentru 5000 de hairstilisti. Fiecare marcă a prezentat produsele proprii. 

 

 

 

 

 

Care sunt principalele tendințe ale acestui sezon?
Culorile luminoase și saturate rămân la fel de populare, printre acestea se numără culoarea roz, albastru, violet, galben. În ceea ce privește tunsorile, totul depinde de fiecare client în parte, indiferent de tendințele internaționale.
La general însă, acum este în modă bobul de toate lungimile (scurt, asimetric, alungit) și de asemenea, tunsori texturale pentru părul lung.

 

 

Îngrijirea părului diferă de sezon?
Depinde de tipul de păr. Dacă părul este uscat, el va rămâne la fel indiferent de sezon. În sezonul rece, mai des apare nevoia de a folosi șampoane uscate sau pulbere pentru volum, deoarece din cauza căciulilor, părul devine mai gras.

Citiți continuarea articolului în numărul din luna ianuarie - februarie din revista AQUARELLE 2020 
 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87820863723755