Februarie 18, 2020
Maximum: Cele mai bune decizii pentru confortul dumneavoastră
Pe rafturile magazinelor sunt extrem de multe produse, precum aparate și dispozitive moderne de uz casnic, iar cumpărătorii având parte de o gamă atât de largă de produse, se pot zăpăci în alegerea pe care o fac. Pentru a nu da greș, acordați preferință mărcilor dovedite de la producători mondiali și cumpărați întotdeauna produsele de la distribuitori oficiali.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Friteuza Philips HD9260/90 – secretul perfect pentru mâncarea crocantă

Tehnologia brevetată TurboStar datorită încălzirii rapide a aerului, vă permite să gătiți mâncăruri cu o cantitate minimă de ulei sau chiar fără acesta, făcând astfel mâncarea să fie mai sănătoasă. Acum, mâncărurile cu friteuză nu mai sunt asociate cu mâncăruri de tip fast food, iar cartofii pai nu vor mai dăuna sănătății și siluetei. 

Datorită fluxului puternic de aer direcționat de sus în jos, mâncarea dobândește rapid o crustă aurie delicioasă, devine suculentă în interior, iar la exterior este crocantă. Tehnologia TurboStar garantează o prăjire uniformă. Philips HD9260/90 oferă posibilitatea de gătire a hranei prin prăjire și coacere. 

Peria de dinți Jetpik JP300 – inovație pentru zâmbetul perfect

O abordare individuală a sănătății și frumuseții dinților - asta este ceea ce garantează peria de dinți inovatoare Jetpik JP300. Periuța de dinți este prezentată în șase culori: negru, auriu, argintiu, aur roz, albastru safir, violet.

 

JBL TUNE 120TWS – sunet clar fără fire

În lumea modernă căștile nu mai sunt un gadget obișnuit. Acum ele prezintă un accesoriu elegant și multifuncțional. Căștile fără fir JBL TUNE 120TWS sunt prezente în trei culori: alb, albastru și negru. Ele pot fi folosite cu succes o perioadă lungă de timp fără ca acestea să fie deteriorate. 

Maximum

54-54-54

Citiți continuarea articolului în numărul din luna ianuarie-februarie 2020 din revista AQUARELLE. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88538217544556