Februarie 06, 2020
Beauty Studio Secret: Frumusețe și calitate de la cei mai buni profesioniști

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent, la Chișinău a fost lansat un nou salon de frumusețe. Aici, toți cei care vor veni, vor avea parte de servicii de frumusețe de cea mai înaltă calitate, dar și de o atmosferă caldă și minunată. Despre noul salon și despre serviciile unice ne va povesti directorul Beauty Studio Secret Elena Vrînceanu. 

 

 

Beauty Studio Secret – nu e un simplu salon de frumusețe, ci este un loc special, unde orice femeie poate să se recompună, să-și schimbe imaginea, să devină mult mai frumoasă, să se încarce cu energie pozitivă.

Deja de mai bine de zece ani lucrez în industria frumuseții, iar salonul Secret a devenit o nouă locație, unde echipa noastră s-a mutat, când am simțit că a venit momentul să ne extindem.

Pe lângă procedurile cunoscute noi oferim și servicii unice, care sunt bazate pe tehnologia de diagnostic pentru scalp și păr. 

Această procedură ar fi trebuit să o încerce toți cei care au grijă de frumusețea podoabei sale capilare, și în special cei care au probleme cu mătreața, mâncărimea și cădere excesivă a părului. După aceste proceduri, tehnologul nostru vă va alege o programă de terapie individuală bazată pe produse profesionale. 

Beauty Studio Secret – o echipă unită și armonioasă, formată din profesioniști cu o experiență de ani de zile. 

 

 

Beauty Studio Secret – un salon stilat și spațios care va fi pe placul dvs. 

Chișinău,
str. Mircea cel Bătrân, 24/3.  
Tel.: 079 177 155
069 617 755

Citiți articolul în numărul din luna ianuarie-februarie 2020 din revista AQUARELLE



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83882713317871