Ianuarie 21, 2020
Deținătoarea rețelei de magazine COSMOSHOP Iulia Climenco: Fiecare femeie merită să fie frumoasă

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rețeaua de magazine de cosmetică profesională pentru păr COSMOSHOP – este o decizie optimă pentru toți cei care își doresc în condiții casnice să arate ca la carte. 
Iulia Climenco, deținătoarea rețelelor de magazine și a salonului de frumusețe COSMOSHOP, povestește în exclusivitate pentru revista AQUARELLE despre regulile unei afaceri prospere, despre cum reușește să găsească echilibru între viața personală și cea profesională, și despre cum îi reușește să arate impecabil de fiecare dată. 

 

 

Cum a început cariera dvs. la COSMOSHOP?

Începând din anul 2006, am început să lucrez în domeniul contabilitate și audit. În anul 2014, pe când eram în concediu de maternitate, am început să țin evidența contabilă a unei companii, care era formată din două magazine de produse cosmetice profesionale pentru păr. Peste un timp, mi s-a propus să devin deținătoarea rețelei de magazine. Am acceptat provocarea. Din anul 2016 a apărut pe piață brandul COSMOSHOP.

 

Ce produse sunt reprezentate în rețeaua de magazine COSMOSHOP? 

COSMOSHOP este o rețea de magazine de cosmetică profesională și accesorii pentru păr. Cumpărătorii noștri sunt - colorists masters,hair-stiliști, și de asemenea, femeile care doresc să aibă parte de coafuri profesioniste aflându-se acasă. În prezent, în rețeaua de magazine există peste 15 branduri internaționale, precum Estel, Londra, Wella, Schwarzkopf, CHI, GK ș.a. Avem o gamă largă de produse pentru fiecare - atât produse la un preț redus, cât și produse de lux.

 

Utilizarea de produse profesionale pentru păr necesită anumite cunoștințe și abilități?

Orice femeie poate folosi produse cosmetice profesionale pentru păr acasă, fără dificultăți și pregătire specială. Desigur că, cele mai multe întrebări apar atunci aveți nevoie să cumpărați vopsea pentru păr.  Femeilor le este frică să greșească cu alegerea nuanței potrivite pentru păr, însă acest lucru nu este deloc dificil. 

La COSMOSHOP poți nu numai să cumperi produse cosmetice de cea mai înaltă calitate, ci și să primești consultație de la adevărații profesioniști. Astfel încât, veți putea cu ușurință să vă vopsiți părul în condiții casnice, fără prea multe dificultăți.

Echipa noastră de vânzători de la rețeaua de magazine COSMOSHOP – este atuul nostru. Consultanții noștri regulat merg la seminare, traninguri și master classuri pentru a fi la curent cu toate noutățile din acest domeniu și pentru a le împărtăși cu cumpărătorii noștri. Industria frumuseții foarte repede se dezvoltă, de aceea pentru noi este foarte important să urmărim ultimele tendințe, și să extindem asortimentul în conformitate cu tendințele mondiale.

 

 

În ultimii ani, nu doar că ați extins rețeaua de magazine, ci și ați deschis propriul salon de frumusețe COSMOSHOP.

În tot acest timp, ne-am extins de la două magazine la cinci. De asemenea, s-au extins dublu și numărul brandurilor cosmetice. În anul 2018 a fost lansat salonul de frumusețe COSMOSHOP. 
Salonul demonstrează că producția noastră este într-adevăr de calitate înaltă. Noi lucrăm cu distribuitori oficiali de produse cosmetice și accesorii pentru păr ale brandurilor cu renume mondial. Toate procedurile din salon sunt efectuate exclusiv cu produsele care pot fi achiziționate în rețeaua de magazine COSMOSHOP. Rezultatul procedurilor în salonul de frumusețe depind foarte mult de calitatea produselor utilizate. De aceea, noi am ales echipa foarte atent, pentru a fi înconjurați de adevărați profesioniști din domeniu care-și iubesc profesia cu adevărat. 

 

Care este principalul avantaj al cosmeticelor profesionale pentru păr față de cele obișnuite? 

Dacă vorbim despre vopseaua pentru păr, atunci una dintre principalele diferențe dintre produsele cosmetice profesionale și cele pentru uz casnic, este aceea că produsele cosmetice profesionale pot fi spălate cu ușurință. Dacă doriți să schimbați imaginea sau să returnați culoarea naturală a părului, puteți face acest lucru cu ușurință dacă folosiți vopsea profesională. Cu produsele cosmetice de uz casnic, așa ceva este imposibil. 

 


La COSMOSHOP veți găsi vopsea pentru păr, condiționere, măști, protecție termică, uleiuri, fluide, produse pentru îngrijirea părului ș.a. Clienții noștri fideli sunt atât femeile, cât și bărbații.

 

Cu un program atât de încărcat, reușiți să dedicați suficient timp familiei dvs.?

Zece ani în urmă, când m-am căsătorit, ne-am înțeles cu soțul că ziua de duminică va fi dedicată în exclusivitate familiei. Întreaga săptămână noi muncim până târziu, însă duminica petrecem timp împreună.

Noi adorăm călătoriile. De fiecare dată când avem posibilitatea de a pleca undeva în străinătate, nu ezităm. Ultimile noastre călătorii au avut loc în Maldive, Tenerife, Praga, Milano. Nouă ne place să petrecem timpul activ. Facem divinguri, iarna schiem, gustăm mâncăruri tradiționale din țările pe care le vizităm. 

Toate călătoriile le planific de sine stătător. În rețelele de socializare povestesc despre emoțiile pe care le trăiesc departe de casă, dau sfaturi pentru cei care vor să călătorească și vor să-și organizeze plecările. Vreau ca oamenii să realizeze faptul că poți călători fără a cheltui prea mulți bani, și acest lucru nu-i deloc dificil, precum pare. Este suficient să știi unele subtilități pentru a avea o vacanță de vis. Fiecare vacanță te încarcă cu energie, putere și senzații noi. 
 

CC UNIC bul. Ștefan Cel Mare, 8, primul etaj. 
CC ELAT bul. Decebal, 99, butic 16.
CC GRAND HALL bul. Negruzzi, 2/4.
CC SOIUZ str. Al. Russo, 1, primul etaj. 
CC Family str. M. Sadoveanu, 20/1, buticul nr. 3.

 

FB: Cosmoshop - сеть магазинов профессиональной косметики для волос  

Tel.: 068 884 887

 

Citiți articolul în întregime în numărul din luna ianuarie-februarie 2020 din revista AQUARELLE. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81660985946655