Decembrie 17, 2019
Femeia anului 2019: TOP cele mai încântătoare ținute de la cel mai grandios eveniment al anului

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prima Revistă pentru Femei din Moldova AQUARELLE a premiat cele mai de succes femei din Moldova, iar printre oaspeții de vază au fost prezenți Președintele Republicii Moldova - Igor Dodon împreună cu soția sa Galina Dodon, Ministrul Educației, Culturii și Cercetării Corneliu Popovici, Bașcanul autonomiei găgăuze Irina Vlah, Ambasadoarea Italiei - Valeria Biagiotti și Viceprimarul Municipiului Chișinău - Ilie Ceban. 

 

 

Pentru a cincisprezecea oară, întreaga echipă AQUARELLE a organizat miraculosul eveniment Femeia Anului. La acest eveniment am avut parte de un decor de nota zece, care a fost oferit de Event Republic, Demark atelier, Global Store, CadouriOnline, Eva Balloons & decor, Rosa Salon Floristic.

În acest an evenimentul Femeia anului a fost cu adevărat interesant și nemaipomenit. În acest an, tematica evenimentului a fost "Povestea de iarnă", iar dress-code-ul serii a fost culoarea argintie. Oaspeții noștri s-au străduit să fie îmbrăcați corespunzător. E timpul să vedem cine a purtat cele mai superbe ținute la Femeia Anului 2019 marca AQUARELLE.

 

Oaspeții evenimentului:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partenerii proiectului: Prime Capital Digital Office, Global Store, Lion's Jewellery, Ocean Fish Moldova, AMC American Medical Center, EFES VITANTA MOLDOVA BREWERY

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.52174663543701