Noiembrie 27, 2019
Retrospectiva: Vedetele Miss AQUARELLE timp de 10 ani!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Deja de mai bine de zece ani, anual, în luna noiembrie, echipa revistei AQUARELLE, organiza unul din cele mai îndrăgite concursuri în rândurile fetelor talentate - Miss AQUARELLE.

Timp de zece ani, mulțumită la concursul Miss AQUARELLE, fetele au obținut succesul pe care și l-au dorit, aici învățând multe lucruri utile care le-au ajutat în devenirea lor profesională. Pentru multe dintre ele, acest concurs a fost o trambulină importantă în viața.

Vă prezentăm câteva domnișoare care au izbutit în viață datorită concursului marca AQUARELLE. Să le vedem. 

 

Afina Madoian

La concursul Miss AQUARELLE, Afina a cucerit publicul cu vocea sa nemaipomenită. În prezent, Afina Madoian locuiește în SUA. 

 

Ana Patrașcu

Este o cântăreață a cărei voce a frapat juriul de la Miss AQUARELLE! În anul 2013 visul ei cel mare a devenit realitate, astfel ajungând chiar pe coperta revistei îndrăgite - AQUARELLE. Ana locuiește în prezent în Oradea, România. 

 

Ecaterina Cojocaru

Numele ei scenic este Keya. Deja de mai mulți ani încântă publicul cu vocea ei spectaculoasă. De curând și-a lansat propriul său brand vestimentar. 

 

 

Evelina Vîrlan

Frumoasa blondină nu era cu putință să-i lase indiferenți pe membrii juriului. Talentată, rafinată și atrăgătoare, Evelina Vîrlan, cunoscută ca Evelyn, a cucerit publicul în calitate de cântăreață, prezentatoare și nu în ultimul rând - dansatoare. 

 

Doina Stratan

Prezentatoare TV, bloggeriță, model, instagrammer soție și mamă. O femeie talentată multilateral care este înzestrată cu o frumusețe rară. Doina Stratan a venit la concursul Miss AQUARELLE  și viața ei s-a schimbat complet, în bine, desigur. 

 

Ekaterina Rishkovaia

Ecaterina a venit la concursul Miss AQUARELLE în anul 2014, și a reușit să obțină mult așteptatul premiu - a devenit câștigătoarea concursului. În prezent, ea activează în calitate de jurnalist la un post de televiziune de la noi din țară. 

 

Ionela Vodă

Au trecut ceva timp de când Ionela i-a vrăjit cu privirea ei copleșitoare pe membrii juriului de la Miss AQUARELLE, dar și-n ziua de astăzi, a rămas la fel de uimitoare. A devenit soția unui fotbalist de la noi din țară. Cei doi au împreună un copilaș minunat.

 

 

Irina Tarasiuc

Cu siguranță ați văzut-o pe Irina pe scenele Teatrului Național Dramatic Rus „Anton Cehov”, din Chișinău. Este o actriță de excepție. În anul 2017 poza ei era afișată pe standurile din întreaga capitală. 

 

Anastasia Odobescu

Ultima, dar nu și cea din urmă domnișoară care a devenit deținătoarea titlului Miss AQUARELLE, este Anastasia Odobescu. Domnișoara de pe coperta revistei AQUARELLE din 2019, este dansatoare profesionistă. Împreună cu partenerul său de dans a cucerit inimile spectatorilor din întreaga lume. Concursul Miss AQUARELLE  a ajutat-o să se apropie de visul său și să devină mai încrezută în forțele proprii. 

 

Ultima finalistă a concursului Miss AQUARELLE, Anastasia Elinic, urmează să apară pe coperta revistei AQUARELLE în viitorul apropiat. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98134016990662