Octombrie 08, 2019
Afacere frumoasă împreună cu Mary Kay

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Aliona Martîniuc

În echipa Mary Kay din anul 1997.

Starea civilă: căsătorită, doi copii.

Cel mai îndrăgit produs de la Mary Kay: Sistemul de îngrijire a pielii Skinvigorate Sonic ® și serul lifting Volu-Firm Volu-Firm ® .

Principala realizare profesională: îmbunătățirea vieții copiilor cu ajutorul îmbunătățirii vieții mamelor lor.

 

Statulul Directorului Național de Vânzări – nu e o funcție, ci este o misiune, care este strâns legată de misiunea întregii companii Mary Kay: «Să îmbunătățim viața femeilor din întreaga lume». Interesant este faptul că, lucrând asupra perfecționării propriei vieți, noi devenim un exemplu și contribuim automat la împlinirea vieții oamenilor care ne urmăresc.  

Soțul meu - fundamentul meu. Tot mai des realizez cât sunt de norocoasă, noi nu suntem doar o familie și un cuplu fericit, noi gândim la fel. Feciorii mei sunt și vor fi sprijinul meu în lumea spre succes. Eu sunt extrem de fericită că, femeia poate îndeplini mai multe roluri, precum rolul de: fiică, soție, mamă, femeie de afaceri. Părinții mei sunt sprijinul meu. Le mulțumesc pentru că mi-au permis și m-au ajutat să mă simt copil atâta timp. 

Pot spune cu siguranță că sunt o persoană împlinită și o femeie fericită. Am o familie superbă, care este mândră de succesele mele, mulți prieteni și oameni care împărtășesc cu mine aceleași idei, fiecare zi din viața mea este plină de sens, eu le sunt importantă oamenilor. Dar cred că fiecare din voi știe, că în spatele unui om de succes este o întreagă echipă. 

Am învățat foarte multe lucruri, dar nu sunt din acei oameni care se tem de momentele dificile. Da, a fost complicat, dar niciodată nu am avut dubii cu privire la deciziile pe care le-am luat. Ține-ți cont de sfaturile pe care vi le oferă oamenii din domeniu, oamenii de succes, nu ratați ocazia și desigur că, înaintați spre visele voastre. Învățați-vă arta răbdării, și țineți minte că, scopurile înalte nu pot fi atinse atât de ușor. Tot de ce aveți nevoie e să mergeți mai departe, indiferent de orice. 

 

Aliona Mascaliuc
În echipa Mary Kay din anul 2002.

Starea civilă: căsătorită, un copil. 
Cel mai îndrăgit produs de la Mary Kay: Sistemul contra îmbătrânirii tenului TimeWise Repair ® .
Principala mea realizare profesională: echipa mea. 

 

Să fiu parte din echipa Mary Kay pentru mine înseamnă să influențez nu numai propria mea viață, ci și viețile altor femei. Pentru mine acest lucru foarte mult înseamnă și mă inspiră să merg tot mai sus, să cresc din punct de vedere profesionist. 

Fiecărei domnișoare care își începe cariera, vreau să-i sfătuiesc să nu-i fie frică să viseze, să cunoască cât mai multe lucruri noi, pe care să le poate împărtăși cu alții. Comunicați cu oameni de succes, fiți pregătite să încercați lucruri noi. Nu stați pe loc, și fiți sigure că tot ce v-ați pus în plan se va realiza. 

 

Tatiana Matvei

În echipa Mary Kay din anul 1999.

Starea civilă: căsătorită, trei copii.
Produsul preferat de la Mary Kay: Gelul calmant pentru pielea din jurul ochilor. 
Principala mea realizare profesională: Obținerea statutului de director de vânzări al companiei, și, de asemenea, opt broșe în formă de bondari de diamant, multe călătorii și un automobil. 

Vreau ca fiecare femeie să țină minte că succesul începe din credința că totul va fi cu putință. 

Credință în propriile forțe, în companie, în produs! Trebuie stabilite clar obiectivele și trebuie de acționat prompt. Trebuie luat exemplu de la cei mai buni specialiști din acest domeniu. 

 

Irina Ivlencova
În echipa Mary Kay din anul 1998.

Starea civilă: căsătorită
Cel mai îndrăgit produs de la Mary Kay: TimeWise ® Age Minimize 3DTM, TimeWise Repair ® .
Principala mea realizare profesională: echipa mea, clienții, oamenii care au încredere în produsele noastre.

 

Pentru a obține succes în orice sferă, trebuie să vă gândiți nu la banii pe care doriți să-i obțineți, ci la ajutorul pe care puteți să-l oferiți celor din jur. Și desigur că, trebuie să vă placă ceea ce faceți. 

 

Oxana Sidorenco
În echipa Mary Kay
din anul 2003.

Starea civilă: căsătorită, doi copii.  
Produsul preferat de la Mary Kay: TimeWise ® AgeMinimize 3DTM, serul regenerator+ С TimeWise ®.
Principala mea realizare profesională: capacitatea de a identifica nevoile clientului.

 

Pentru mine e o mare onoare să fac parte din echipa Mary Key, căci principalul meu scop este de a face bine oamenilor. Eu mă strădui să trăiesc învățându-i pe copiii mei și pe membrii echipei mele să facă bine. Mereu mă autoperfecționez, mereu îmi doresc să fac totul mai bine, să-mi îmbunătățesc calitățile, să ating noi culmi, să realizez visele, iar acest lucru mă inspiră zilnic. 

Niciodată nu vă comparați cu alții, ci comparați-vă cu voi însăși, cea de ieri și cea de astăzi, și orientați-vă să creșteți din punct de vedere profesional și personal.  

 

Natalia Mogîldea

În echipa Mary Kay din anul 2008.

Starea civilă: căsătorită, doi copii.
Produsul preferat de la Mary Kay: Serul cu lifting avansat cu vitamina C.
Principala mea realizare profesională: mi-am găsit un job care într-adevăr mă bucură din plin.

 

 

Dacă într-adevăr doriți să obțineți succes, spuneți "Da" posibilităților noi, înconjurați-vă de gânduri pozitive, acționați!

 

Ala Guțalenco

În echipa Mary Kay din anul 1998.

Starea civilă: căsătorită, un copil. 

Produse preferate: Sistemul contra îmbătrânirii tenului TimeWise Repair ® , rujul strălucitor cu gel.

Principala mea realizare profesională: echipă prietenoasă și clienți mulțumiți.  

 

Mary Kay este o lume specială, un stil de viață special, o relație specială de prietenie și sprijin. Să fii parte a echipei Mary Kay – înseamnă să depui o părticică din sufletul tău, să ajuți femeile să devină mai fericite și mai încrezute în forțele proprii. Inspirația mea zilnică este familia mea, scopurile, dorințele mele.  

Nu ezitați dacă doriți să obțineți succes în carieră. De fapt, totul este simplu și ușor. Trebuie să crezi și să acționezi zilnic.

 

Cumpărați produse cosmetice Mary Kay ® în exclusivitate de la consultanții Mary Kay. 

Dacă nu aveți propriul consultant,

sunați la Beauty centru,

la numărul de telefon 022-259-800 –
noi vă vom ajuta. 

De asemenea, scrieți-ne pe pagina de facebook:
https://www.facebook.com/mkmoldova/

 

Citiți articolul în întregime în numărul din luna octombrie al revistei AQUARELLE. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7483172416687