Octombrie 11, 2019
OFTAPROF: Corecția vederii cu laser de ultimă generație
Clinica OFTAPROF este o echipă puternică, cu experiență, formată din adevărați profesioniști de nivel internațional, al cărei obiectiv principal este de a oferi asistență medicală de calitate în domeniul oftalmologiei. Mii de pacienți satisfăcuți a devenit mândria clinicii. OFTAPROF are 11 ani de experiență în restaurarea vederii și peste 6.000 de operații.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Corecția vederii cu laser –  este una din cele mai căutate operații, la care apelează tot mai mulți oameni. Specialiștii clinicii de oftalmologie  OFTAPROF ajuta pacientii sa-si recapete vederea. Clinica funcționează de mai bine de 11 ani. În decursul acestor ani, multe s-au schimbat, tehnologiile au venit mai moderne, echipamentele sunt inovatoare, Specialiștii au acumulat mai multă experiență, însă atitudinea bună față de fiecare pacient, atmosfera prietenoasă din clinică și nivelul ridicat de profesionalism, au rămas neschimbate.  

 

Soluții inovatoare pentru rezultate eficiente

În anul 2018, clinica a achiziționat laser de ultimă generație – Wave Light Refractive Suite, care în ziua de astăzi este considerată una dintre cele mai rapide, mai fiabile și mai sigure metode de corectare a vederii cu laser din lume. Tehnologia laser Wave Light Refractive Suite constă din două proceduri pentru corectarea vederii cu laser -LASIK și PRK.

LASIK – «standardul de aur» în oftalmologie, care permite să obțineți cele mai mari rezultate în restabilirea vederii. În timpul procedurii LASIK, se folosesc două tipuri de laser: femtosecunda WaveLight ® FS200 și excimer WaveLight ® EX500. WaveLight® WaveLight ® EX500 are o frecvență unică de impuls de 500 Hz, ceea ce o face una dintre cele mai rapide din lume. În medie, 1,4 secunde sunt petrecute procesând un diopter.

Într-un timp atât de scurt, corneea nu este expusă la stres termic excesiv, care, la rândul său, reduce semnificativ perioada de recuperare după operație. De la începutul anului 2019, numărul persoanelor interesate de corectarea vederii cu laser a crescut semnificativ.

În acest an, Clinica OFTAPROF a efectuat mai multe intervenții chirurgicale de restaurare a vederii decât în aceeași perioadă din anii precedenți. Acest lucru indică rezultatele mari ale procedurii laser LASIK și demonstrează că tot mai mulți oameni au încredere în profesionalismul și experiența noastră.

 

Pentru această procedură este necesar:

  • Pacientul să aibă mai mult de 18 ani.
  • Dioptrii stabile (modificarea maximă admisă este de 0,5 pe an).
  • Corneea trebuie să fie sănătoasă și să aibă o grosime suficientă.
  • Pacientul nu trebuie să aibă boli infecțioase sau inflamatorii

 

Profesor
Dorin Chiseliță

 

Medic oftalmolog
Alina Cantemir

 

România,
or. Iași, str. Stejar, 54.
www.clinicaoftaprof.ro

0232-250423

0232-241922
0787270672
Clinica Oftaprof Iasi
Cui i-e frică de LASIK



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6961979866028