Iulie 30, 2019
Maximum oferă în dar trei Crossover-uri cu ocazia aniversării!
Cu ocazia aniversării a 23 de ani, rețeaua de magazine Maximum oferă 23 de cadouri minunate. Cele mai importante daruri sunt trei crossover-uri Kia Rio X-Line. Acum șansa de a câștiga un automobil s-a triplat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În afară de aceste trei automobile, cumpărătorii vor avea parte și de alte daruri minunate: electrocasnice, gadgeturi, tot de ce aveți nevoie pentru a vă ușura viața și de a o face mai interesantă. Puteți participa la această tombolă cu ușurință.

Cumpărați mărfuri în valoare de 500 de lei din rețeaua de magazine Maximum în perioada 15 iunie - 4 septembrie 2019. Completați cuponul participantului la tombolă și aruncați-l în cutia specială. Tragerea la sorți va avea loc pe 6 septembrie, de la ora 17:15 în direct la Jurnal TV. Chiar dacă nu sunteți în țară sau nu puteți ajunge, premiul dvs. nu va fi acordat unei alte persoane, veți avea o săptămână la dispoziție pentru a ridica premiul.

Participă la cea mai mare tombolă organizată de rețeaua de magazine Maximum și vei avea șansa de a câștiga unul dintre cele 20 de premii valoroase. 

 

 

MAI MULTE INFORMAȚII PRIVIND DESFĂȘURAREA TOMBOLEI, LE PUTEȚI GĂSI PE SITE-UL WWW.MAXIMUM.MD ȘI  PUTEȚI URMĂRI ACTUALIZĂRILE PE  PAGINA DE FACEBOOK:

www.maximum.md

Tel: 022 54 54 54



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2789011001587