Martie 27, 2019
Inga Donțova: Decorator, proprietarul studioului de decor PREMIER DECO
Nunțiile nonconformiste cu pași grăbiți intră în modă. Acest lucru le oferă posibilitatea tinerilor însurăței să-și manifeste individualitatea. Culoarea verde - este un indicator de succes dacă vrei să faci ceva cu totul nou. Nunta la care predomină această culoare, poate fi atât veselă, cât și rețiută, atât intrigantă cât și nobilă. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rețineți, atunci când alegeți florile pentru buchetul miresei, cel mai bine este să optați pentru florile de sezon - căci în așa mod puteți economisi considerabil. Pentru buchetul miresei cel mai bine se vor asorta florile de nuanțe alb-verzui, cum ar fi: orhideele, trandafirii, bujorii, hortensii. Lalelele verzi se privesc foarte emoționant și original.  

 

 

Primăvara este colorată, dar totodată și foarte contrastantă iar verdele crud, ca fiind culoarea de bază a evenimentului, se va privi de minune.

Culoarea verde se combină foarte bine cu culorile naturale, cum ar fi, culoarea albă, bej, sur deschis, auriu și argintiu. 

 

Tortul mirilor este bine de accesorizat cu flori de culoarea cremei, cu petale, felii de mere sau kiwi, fistic.   

Cel mai bine este să optați pentru checuri sau cupcakes în nuanțe de verde. Deserturile pot fi acoperite cu glazură de menta sau mastic verde.

 

Invitațiile pentru nuntă pot fi confecționate din hârtie artistică cu motive florale. Original va arăta pernuța pentru verighete, confecționată din mușchi natural. 

 

 

Verdele crud nu numai că trebuie să fie culoarea de bază a întregului eveniment, ci și să creeze o atmosferă de sărbătoare, confort și armonie.

 

 

Principalele detalii ale acestui stil sunt– materialele naturale, detaliile din lemn, crusta, mușchii, cretonul, pietrele și desigur că, plantele. 

 

 

Un efect special îl au crenguțele cu frunzulițe firave, puse în vaze speciale pe mesele invitaților. Una din cele mai în vogă plante este eucaliptul. 

 

 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE din luna martie 2019. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.48177123069763