Martie 13, 2019
Ecaterina Lica: Despre jubileul salonului de frumusețe Doctor Lica și despre procedurile avansate

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

AQ interviu


Studii
Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova.

Specialitatea -  Dermatologie și cosmetologie. 

Info
Stagiu de muncă - 16 ani.


Cariera 
Medic categoria superioară. Din anul 2013, director și șef de secție la salonul de frumusețe Doctor Lica. Trainer și director științific la Etternity Dermal.
Profesor la centrul de formare în domeniul cosmetologiei Doctor Lica Beauty Academy.

Specializarea
Dermatologie, medicină estetică, programe anti age, terapia botulinică, contur plastic, thread tehnologii, metode de injectare. Specializată în tratamentul și prevenirea acneei.

 

Salonul Doctor Lica a împlinit cinci ani. Ce v-a motivat pentru a deschide această afacere?  
Aveam o experiență de mai bine de zece ani în acest domeniu. Cred că la nivel subconștient demult îmi doream acest lucru, însă cinci ani în urmă, am realizat că sunt pregătită să fac acest pas. Țin minte cum cugetam asupra denumirii salonului. Eram într-o călătorie când mi-a venit ideea de a numi salonul - Doctor Lica. Și părinții mi-au împărtășit această idee. Să zic că la început a fost complicat, e ca și cum nu aș fi spus nimic. (Zâmbește.) Să devin manager pentru mine a fost o provocare. Totul a început de la un salon de frumusețe mic, cu doar patru cabinete. Treptat am început să creștem, iar fiecare cabinet, lucrător sau aparat performant pentru noi era o adevărată fericire, o realizare. Acum am împlinit cinci ani, avem deja zece cabinete, mai mulți specialiști profesioniști, și cel mai important - clienți sănătoși și mulțumiți de serviciile pe care noi le prestăm. 

 

Aveți o gamă largă de servicii. La ce trebuie de atras atenția atunci când ne gătim de sezonul estival?
Noi învăluim întreg spectru ce ține de frumusețe: îngrijirea pielii feței și a corpului, îngrijirea părului, a unghiilor, cosmetologia estetică, programe pentru întinerire anti age. De asemenea, la salonul nostru există un specialist în domeniul psihologiei, care le ajută femeilor să câștige încrederea în sine, să înțeleagă că sunt frumoase.
Se întâmplă că o femeie este bine îngrijită, atrăgătoare, dar nu se simte frumoasă. Problema vine din interior, iar specialistul ajută la înlăturarea acesteia. În viitorul apropiat vom organiza traninguri și seminare la acest subiect. Pielea deja de pe-acum trebuie pregătită de sezonul estival, trebuie să vă înscrieți la programele de întinerire și umidificare intensivă.

Din acestea se numără biorevitalizarea, programele de lifting. Printre principalele proceduri pentru modelarea corporală sunt mezolipoza, lipoliza laser, liposucție cu laser, dar și multe altele. Totodată, depilarea cu laser este hitul sezonului. Această procedură poate fi făcută chiar și vara, ceea ce-i extrem de bine. 


De ce din toate produsele cosmetice existente preferați totuși brandul PRESSENSA?
Aceasta este cosmetică moleculară, apropo, unica pe piața din RM. PRESSENSA conţine molecule foarte mici, ceea ce le permite să intre adânc sub piele, și să ofere un bun efect.  
Cu ajutorul produselor cosmetice de la PRESSENSA, cosmetologii din întreaga lume, corectează imperfecțiunile pielii, luptă cu semnele de îmbătrânire prematură, tratează acneea apărută ș.a. Eu folosesc produsele acestui brand, văd rezultatul, și sunt încântată. (Zâmbește.) 

 

Chișinău,
bul. Ștefan cel Mare, 184.
(+373) 76 79 88 77, 022 23 53 25.


FB: Doctor Lica Salon
www.pressensa.md
Instagram: doctorlica.salon


Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE, din luna martie 2019.  
 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.2972211837769