Martie 13, 2019
Cardurile de credit – pentru femeile care apreciază confortul și propria independență

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Olga Vadaniuc
Director al sucursalei Nr. 40 „Mateevici” MOBIASBANCA-GROUP SOCIETE GENERALE S.A.

 

AQ interviu
TREI CUVINTE CARE VI SE ASOCIAZĂ CU CARDUL DE CREDIT
Comoditate, independență, confort.


Care au fost ultimele trei cumpărături făcute cu ajutorul cadrului de credit?
Cadou pentru soțul meu de 14 februarie, serviciile la salonul de frumusețe, serviciile taxi. 


Cât de des vă folosiți de cardul de credit?
Practic, în fiecare zi. 


Care este diferența dintre cardul de credit și cel de debit?
Cardul de credit este un instrument modern de plată, cu ajutorul căruia poți să-ți planifici cheltuielile neprevăzute. Aceasta poate fi o sumă în valoarea salariului lunar, sau mai mare, în dependență de ce-și dorește clientul, însă numai după analizarea dosarului de împrumut. 

Avantaje: puteți cheltui întreaga sumă sau o parte din linia de credit, achitând procente numai pentru limita utilizată. La Mobiasbanca există cinci tipuri de carduri de credit elaborate pe baza produselor de la Mastercard și Visa.
Dacă vorbim despre un card de debit, atunci este vorba doar despre suma pe care singur ați introdus-o pe card, sau pe care ați primit-o ca venit.
Însă, cardul de credit este elaborat în așa mod încât, atunci când veți avea nevoie de utilizarea resursele financiare ale băncii, se va face prin intermediul limitei de credit. Un lucru important este faptul că folosindu-vă de cardul de credit de la Mobiasbanca, puteți face oricând cumpărături, totodată având o perioadă de grație de până la 60 de zile.

 

Ce semnifică perioada de grație? 

Aceasta este o perioadă fără dobândă, care durează până la 60 de zile, timp în care puteți utiliza resursele financiare ale băncii, fără a plăti procente băncii. Cu ajutorul cardului de credit Mobiasbanca puteți oricând face cumpărături, inclusiv și cele neprevăzute. Femeile mereu au nevoie de ceva nou, ne dorim să ne bucurăm sufletele, la urma urmei avem voie să o facem (Zâmbește.) Uneori apare și necesitatea unei sume anumite, și este foarte bine că putem apela la cardul de credit. Cel mai important lucru, este că în astfel de momente nu trebuie să așteptați ziua când veți obține salariul, sau să împrumutați bani de la prieteni sau rude. Un alt avantaj este independența pe care o oferă cardul de credit.

 

Cât de convenabil este să achitați cumpărăturile cu ajutorul cardului de credit?

Oriunde te-ai afla, poți achita orice cumpărătură cu ajutorul cardului de credit. Puteți achita, de asemenea, prin intermediul spațiului online. De notat că, atunci când planificăm o călătorie, noi alocăm pentru aceasta un anumit buget. Dar uneori ne dorim să procurăm din străinătate ceva special, și atunci în ajutor vine cardul de credit, cu care putem achita oricând și oriunde. Este foarte importantă și securitatea, atunci când te folosești de cardurile bancare. Sistemele Mobiasbanca Secure Code și Verified by Visa – prezintă un serviciu gratuit, care este atașat la cardul de credit al fiecărui client.
Acesta oferă securitatea în cazul cumpărăturilor prin intermediul spațiului online și protejează economiile la fiecare etapă a procesării. Totodată, menționăm că toate cardurile bancare de la Mobiasbanca, sunt echipate cu un sistem numit - Сontactless. Doar atingând cardul la POS-terminal, puteți realiza cumpărătura, fără a fi nevoie de a introduce PIN-code-ul. Acest lucru vă va ajuta să economisiți timpul personal. 

 


Angelica Teodorescu 
Client și deținătoare cardului de credit de la MOBIASBANCА


Trei lucruri care vi se asociază cu cadrul de credit? 

Confort, mobilitate și un sentiment de independență.

Care au fost ultimele trei cumpărături făcute cu ajutorul cadrului de credit?
Toate cheltuielile în timpul călătoriei în Belgia, începând cu rezervarea hotelului.


Cât de des vă folosiți că cardul de credit?
În fiecare zi. Pentru mine, vizita la supermarket este imposibilă fără cardul bancar. 

De cât timp sunteți client Mobiasbancа?
Din anul 2014. Am devenit imediat deținătoarea cardului de credit. Îl folosesc de cinci ani și sunt foarte mulțumită: este convenabil, eficient, fiabil.

Vă amintiți de prima dvs. achiziție cu ajutorul cardului de credit?
Desigur. Am plecat la odihnă în Grecia. Acolo am văzut o blană naturală superbă. Cu siguranță, nu-mi puteam imagina că plecând în vacanță la mare, voi avea în gând să-mi cumpăr o blană. M-a salvat însă cardul de credit. (Zâmbește.)


Care sunt cele mai impresionante avantaje ale cardului de credit? 

Pentru mine este important faptul că prin intermediul cardului bancar, orice situație imprevizibilă poate fi hotărâtă. Știind că ai pe card o anumită sumă de bani, acest lucru îți oferă stabilitate și încredere în ziua de mâine. Nu depinzi de nimeni, și chiar dacă ai nevoie urgentă de bani, știi că-i ai pe cardul bancar, și-i poți folosi oricând și oriunde. Cel mai mare plus este faptul că te poți folosi de cardul de la Mobiasbanca fără procente. Acest lucru este nemaipomenit, în special pentru noi, pentru femei. (Zâmbește.) 


Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE din luna martie 2019. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85659313201904