Februarie 04, 2019
Adler Medical: Metodă eficientă de înlăturare a durerii
Durerea este una din cele mai neplăcute simptome, care afectează nu numai starea fizică, dar și calitatea vieții, cauzând slăbiciune, anxietate și stare generală proastă. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Orice durere prezintă un motiv pentru a consulta medicul specialist, cu ajutorul căruia veți putea afla cauzele durerilor apărute. Doar specialistul poate să pună diagnoza corectă.
Adler Medical – centrul medical specializat în ameliorarea durerii. La Adler Medical există unicul dispozitiv din Moldova - Spineliner, elaborat pentru înlăturarea durerilor de diferite origini.

Natalia Cerneva

Medic neurolog, specialist Spineliner

Dispozitivul Spineliner a fost elaborat de către oamenii de știință de la NASA pentru tratarea și prevenirea problemelor sistemului musculo-scheletal la astronauți. Principiul de funcționare a dispozitivului - terapia impulsului de șoc, care acționează local pe focalizarea durerii.

În urma procesului de tratare cu ajutorul aparatului, se efectuează un fel de "spargere" a punctelor de declanșare, sunt stimulate ligamentele, articulațiile și mușchii, făcând să dispară simptomele neplăcute.
Abilitatea de a regla intensitatea și viteza dispozitivului ajută la selectarea programului în funcție de caracteristicile individuale ale pacientului. Dispozitivul funcționează ușor, dar eficient.
Cel mai frecvent la medicul specialist se adresează pacienți cu următoarele probleme de sănătate: diverse patologii neurologice, dureri de cap, dureri musculare, migrene, osteochondroză, hernie intervertebrală și recuperarea după diverse traume sau leziuni. Medicul determină natura durerii, efectuează un examen neurologic și, după diagnosticare, oferă un plan individualizat de tratament.
Efectul procedurilor cu ajutorul aparatului Spineliner este simțit după primele proceduri. Dar, pentru un rezultat eficient este necesar de efectuat 5-6 sesiuni.
Una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă pacienții este durerea cauzată de hernia intervertebrală.
Spineliner – unicul dispozitiv care ajută la evitarea chirurgiei herniei intervertebrale.
Tratamentul la Adler Medical implică o abordare integrală. O caracteristică specială a aparatului Spineliner este posibilitatea de a combina terapia cu ajutorul aparatului, cu masajul terapeutic, kinetoterapie, fizioterapie și acupunctura. Pentru fiecare pacient este elaborat un plan individual de tratament, un program eficient care vizează eliminarea apariției durerii.


Kinetoterapia –  este un complex de exerciții fizice menite să restabilească funcțiile motrice ale corpului, sporind mobilitatea ligamentelor și articulațiilor, restabilind funcția musculară și întărind sistemul musculoscheletic. Kinetoterapia– este nu doar o metodă eficientă de tratare a multor boli ale sistemului musculoscheletic, ci și o parte integrală în  prevenirii acestor boli.
Masajul medical face parte din tratamentul complex a mai multor boli. Remediu eficient care ajută la restabilirea activității normale a corpului după leziuni sau traume. La Adler Medical masajul terapeutic este realizat de profesioniști cu experiență, având în vedere caracteristicile corpului și sănătatea pacientului.  De asemenea, înainte de sesiunea Spineliner se recomandă un masaj de încălzire și pregătire a zonei necesare pentru un efect mai pronunțat al procedurii.

Chișinău, str. Bulgară, 41.           

Tel.: 022-27-17-60, 067-47-17-60

WWW.ADLERMEDICAL.MD            

FB: CLINICA ADLER MEDICAL

 

Citiți continuarea articolului în noul număr din revista AQUARELLE din lunile ianuarie-februarie 2019. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64790177345276