Ianuarie 01, 2019
Anastasia Odobescu: Visul oricărei domnișoare - să apară pe coperta revistei AQUARELLE!
Anastasia Odobescu a frapat juriul concursului Miss AQUARELLE 2017, reușind să le întreacă pe alte 500 de pretendente și nimerind în finalul concursului. Pasiunea către dansuri, talentul, sârguința, îndrăzneala și buna dispoziție, au ajutat-o să obțină cele mai multe voturi și mult așteptatul titlu. Despre emoții, contracte în străinătate, și desigur, despre marele vis de a apărea pe coperta revistei AQUARELLE, noi am discutat cu protagonista centrală a acestui număr. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

AQ-dosar

Când au anunțat că titlul "Miss AQUARELLE" îl va obține Anastasia Odobescu, ce ai simțit?

Îmi tremurau genunchii, mâinile, și eram extrem de fericită. 

 

Florile preferate?

Trandafirii albi, dar mai bine, ciocolată. (Râde.)

 

Mereu sunt dispusă să dansez auzind:

Empress Orchestra.

 

În garderoba mea persistă:

Culoarea neagră

 

Animalul meu de comanie:

Pisica scottish pe numele Fita.

 

Vă veți mira însă, pe Instagram eu o urmăresc pe: 

Olga Buzova - femeia care "singură pe sine s-a creat". 

 

Mi-aș fi dorit să mă întorc în

Turcia

 

Visez să vizitez

Barcelona, Spania

 

Trei lucruri care fac parte din ritualul matinal

Mă spăl cu apă rece, îmi șterg fața cu tonic, beau o ceașcă de ceai verde sau capuccino. 

 

Ziua îndrăgostiților

Ador această zi din timpurile școlare. Mereu cumpăr felicitări. 

 

Tradiția de Anul Nou

În fiecare an eu reprivesc "Home alone", la fel cum mama mea reprivește filmul "Ironia sorții". Anul Nou îl întâmpinăm împreună cu întreaga familie.

De ce ai decis să participi la concursul "Fii fata de pe coperta" AQUARELLE? 

La acest concurs m-a înregistrat mama, ea a încărcat o poză cu mine. Am început să votăm. Când m-au sunat din redacția AQUARELLE, pentru mine a fost neașteptat. Deja la primul casting, am înțeles că vreau să particip în acest proiect, totul mi s-a părut foarte interesant.

 

Tu simțeai că vei obține coroana? 

Eu până-n ultima clipă simțeam că nu voi obține titlul Miss AQUARELLE. Aveam favoritele mele la acest concurs, și eram sigură că va câștiga una din ele. Dar mie îmi plăcea tot procesul de pregătire a concursului, și-mi doream ca părinții să mă vadă pe mine în revistă. (Zâmbește.)  

În video de la finala concursului a fost vizibil că mie nu-mi venea a crede că eu am devenit câștigătoare. Încă vreo zece secunde stăteam nemișcată. Nu pot descrie ce simțeam în acel moment. După concurs, încă câteva săptămâni toți mă sunau, mă felicitau. Era atât de plăcut! 

 

Ce a fost cel mai dificil pentru tine în acest proiect? 

Dificultatea a fost în momentele organizaționale, trebuia de combinat studiile, examenele, antrenamentele și repetițiile pentru concurs. Dar când îți dorești ceva cu adevărat, le reușești pe toate. Nu era suficient doar să te pregătești de fiecare etapă în parte, ci să fii originală, astfel încât, juriul să te poată reține.

Pentru a mă pregăti de numărul meu, m-a ajutat foarte mult iubitul meu. Stas - este coregraf, noi dansăm în pereche, el mereu mă susține. A fost foarte plăcut, că neștiind rezultatele concursului, el deja mă aștepta cu un buchet de trandafiri și cu un cadou.

 

După un an, ai fost prezentă la concursul Mademoiselle AQUARELLE. Ce senzație ai avut?

În acea seară am retrăit emoțiile concursului. Îmi aminteam cum a fost cu un an în urmă. Văzând că participantele aveau emoții, eu le înțelegeam și... aplaudam mai tare. (Râde.) 

Cred că "Fii fata de pe coperta AQUARELLE", este un proiect fenomenal, interesant, deosebit, plin de emoții, și e o oportunitate colosală de a ajunge pe coperta Primei Reviste pentru Femei din Moldova AQUARELLE. 

 

 

Chiar dacă ai devenit câștigătoarea acestui proiect, tu nu ai apărut pe coperta revistei în anul 2018. Povestește de ce?

Imediat după concurs, mi s-a propus mie și iubitului meu, cu care lucrăm în pereche, un contract de muncă în Turcia. Noi am plecat imediat. Am avut trei show-uri, formate din zece numere, și în fiecare seară dansam într-un hotel de cinci stele. La finele sezonului, când deja trebuia să revenim în țară, nouă ni s-a propus să dansăm la aniversarea soției președintelui Turciei. Desigur că era imposibil să ne dezicem de la această propunere. Recent am revenit în țară. Sunt fericită că anul 2019 începe pentru mine cu apariția pe coperta revistei AQUARELLE.

De când practici dansurile?

De la vârsta de patru ani, însă profesionist, de acum trei ani. Cu partenerul mergem la treninguri, facem lecții suplimentare la dansatorii de top. Studiez la facultatea de economie, dar sunt sigură că viitorul meu este strâns legat de domeniul artistic, de aceea, paralel fac studii în domeniul coregrafiei. În weekend predau dansurile copiilor. 

 

Pe copertă rochie de la Elegant Fashion

Rochie de la Berrezzo

 

Citiți în întregime articolul în noul număr al revistei AQUARELLE din lunile ianuarie - februarie 2019



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0211663246155