Noiembrie 14, 2018
Astăzi, 14 noiembrie, va avea loc finalul proiectului “Mademoiselle AQUARELLE 2018”!
Astăzi 14 noiembrie, la Karaoke Concert Hall Atrium, va avea loc cea de-a 10 ediție a concursului de talente - “Mademoiselle AQUARELLE 2018”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Partener general: 

Concursul, care anual este organizat de către Prima Revistă pentru Femei din Republica Moldova, le oferă concurentelor posibilitatea de a apărea pe paginile revistei AQUARELLE.

Oaspeții serii vor avea posibilitatea să călătorească alături de noi în cele mai frumoase locuri din Paris - Tour Eiffel, Cirque du Soleil și Moulin Rouge.

Printre invitații evenimentului se numără cei mai buni manageri ale companiilor de top din RM, reprezentanții Mass-Media, artiști emeriți din estrada noastră și artiștii de circ.

Pe scena Karaoke Concert Hall Atrium vor evolua - Dianna Rotaru, Natan, Cristina Scarlat, Tatiana Heghea, Garry Cozma și mulți alții, însoțiți de show-baletul “Black and White”.

Evenimentul, care în acest an este organizat în stil francez, se va desfășura cu sprijinul partenerului general “Fitness Doza”. Un alt partener al evenimentului este brandul de cosmetică "Pressensa".

Nu ratați ocazia de a fi prezenți la acest show fenomenal! Urmăriți-ne LIVE pe pagina noastră de Facebook, de la ora 19:00! Fiți pe fază!

Ne vedem la “Mademoiselle AQUARELLE 2018” la Karaoke Concert Hall Atrium!

 

 

Генеральный партнер проекта: 

Партнеры проекта: 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0630285739899