Noiembrie 05, 2018
Hitul sezonului! Cristina Moldovanu alege AMC American Medical Center
Icoone Laser: Mai mult de 30 de programe individuale pentru îngrijirea feței și a corpului. Revenirea la forma inițială după naștere sau scăderea drastică în greutate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cristina Moldovanu: Prezentatoare

După ce am născut, am realizat cât de mult efort trebuie depus pentru a reveni la forma inițială. Eu duc un mod activ de viață, fac sport, mă strădui să mănânc sănătos, și desigur că, aleg cosmetologie cu aparataj - ea e totul pentru mine.

Am auzit multe despre Icoone Laser și demult mi-am dorit să încerc aceste proceduri. Icoone Laser este într-adevăr la fel de superb precum se spune. Vă recomand, în special în cazul în care doriți rapid să reveniți în formă: efectul este vizibil deja după primele proceduri. Și desigur, le recomand mamelor, căci noi nu avem suficient timp pentru noi înșine, iar mulțumită Icoone Laser ne putem izbăvi foarte ușor de centimetrii în plus în jurul taliei, de micile riduri și aspectul de “coaja de portocală” a pielii.

 

 

 

American Medical Center  – nu numai că este un centru medical foarte frumos și confortabil, aici puteți obține sfaturi de la cei mai buni medici de la noi din țară.

 

Icoone Laser:

  • Icoone Laser – alternativă non-chirurgicală la liposucție.
  • Pentru cursul procedurilor (3-9) minus 10 cm în volum (talie, șolduri, spate).
  • Ușor și rapid elimină excesul de grăsime, precum și aspectul de "coaja de portocală" al pielii.
  • Îmbunătățește tonusul pielii de la suprafața interioară a mâinilor, coapselor și a abdomenului.
  • Într-un singur dispozitiv, sunt îmbinate drenajul limfatic și efectele anti-age asupra pielii.
  • Reduce ridurile în jurul ochilor și a pliurilor nazolabiale.
  • Liftingul pielii, în special în regiunea frunții și a bărbiei.
  • Poate fi folosit pe zonele sensibile, cum ar fi, glandele mamare și pleoapele.
  • Face mai puțin vizibile cicatricile.
  • Rezultatul este vizibil după prima procedură.

 

 

O versiune îmbunătățită a tuturor dispozitivelor și tehnicilor prezentate până la momentul actual. Principalele probleme pe care Icoone Laser le rezolvă cu succes: celulita (1–4-a etapă), inclusiv celulita fibroasă; excesul de grăsime; modelarea contururilor feței și a corpului; creșterea țesutului mamar; îngrijirea zonei mamare și a zonei decolteului; îngrijirea feței.  În timpul procedurii, procesele metabolice din țesuturi sunt îmbunătățite, este stimulată producția de colagen și elastină, ceea ce duce la eliminarea depunerilor excesive de grăsime, a aspectului de "coaja de portocală" a pielii și semnele îmbătrânirii, îmbunătățește tonusul și calitatea pielii.

Nici un alt dispozitiv nu poate face asta!

Echipa de biologi și ingineri Icoone au creat o tehnologie complet nouă care influențează celulele țesutului conjunctiv prin penetrarea fracționată a vidului în microvacluri.

În același timp, dispozitivul elimină lichidul stagnant din țesuturi, stimulează procesele de reînnoire celulară, crește elasticitatea pielii. Efectuează o serie de programe estetice și terapeutice.

 

American Medical Center 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88677906990051