Octombrie 22, 2018
Iuliana Chiroșca a prezentat o nouă colecție de pălării la Săptămâna modei din București!
În România a avut loc un eveniment social organizat de Romanian Fashion Philosophy, care s-a desfășurat în cadrul săptămînei modei de la București. Creatoarea de pălării din Moldova, Chirosca Iuliana, a prezentat aici o noua sa colecție de pălării.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La doar o lună după ce a prezentat o nouă colecție de pălării la Fashion Days Moldova, creatoarea de pălării din Moldova, Chiroșca Iuliana, a prezentat o nouă colecție de pălării la săptămâna modei de la București. 

 

“ Mi-ar fi părut prea lipsit de statut dacă aș fi lăsat lucrurile tot așa cum au fost în Moldova. Ar fi fost prea plictisitor și nu mi-ar fi servit doza necesară de adrenalină și satisfacție. Am dorit sa văd ceva fresh într-o interpretare care să lase gura apă" - a spus designerul. 

 

 

Colecția AW-2018/2019 “JA Cometa” a fost una foarte armonioasa. Creatoarea de pălării a folosit finisajele de mătase la toate pălăriile, precum și materiale prețioase, cum ar fivelururile din puf de iepure.

 

 

"Am ales denumirea "Cometa", pentru că acest titlu mă reprezintă prin definiție, așa spunea odată cineva apropiat mie că aș fi fost. Sunt foarte dinamică și inepuizabilă, sunt plină de idei și am un grad de perseverență echivalent durității oțelului." - susține creatoarea de pălării din Republica Moldova.  

Într-adevăr, prestația Iulianei Chiroșca a fost una impecabilă, o putem spune cu exactitate. 

 

 

Ținutele au fost gândite în colaborare cu un stilist, ele având un fler de extravaganță. A fost inclus un accesoriu suplimentar format din mănuși de format “opera” de la marca Valenti, care au făcut ca această colecție să pară și mai nobilă. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62664937973022