Octombrie 23, 2018
15 cadouri de la MAXIMUM în cinstea aniversării revistei AQUARELLE
Cu ocazia aniversării Primei Reviste pentru Femei din Moldova AQUARELLE, rețeaua de magazine Maximum a pregătit 15 cadouri inedite. Noi îi felicităm pe norocoșii care au obținut aceste daruri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Alina Schițco 

Manager pe marketing și PR manager la rețeaua de magazine MAXIMUM 

 

Compania MAXIMUM cu succes colaborează cu revista AQUARELLE deja de mulți ani. Și motivul principal este faptul că noi avem valori comune.

Pentru compania noastră mereu au fost pe primul loc clienții, iar pentru AQUARELLE, sunt cititorii. În acest an, MAXIMUM și-a sărbătorit a 22-a aniversare. Noi deseori oferim clienților noștri cadouri promoționale. Prin urmare, când AQUARELLE ne-a invitat să devenim parteneri pentru cea de-a 15-a aniversare a revistei, am răspuns cu bucurie și am decis să oferim cititorilor 15 cadour speciale.

Noi am dat în dar stocătoare de suc, multifierbătoare, fiare de călcat haine, blenderuri, iar premiul special a devenit cuptorul electric. Noi credem că ne-am făcut treaba. Toți câștigătorii sunt fericiți. Și acest lucru e minunat, pentru că unul din scopurile noastre fundamentale este să facem ca clienții noștri să trăiască din plin, la maximum, iar tehnica să aducă doar bucurii. 

Alegeți tot ce e mai bun. Doar la MAXIMUM.

 

Igor Ghimișli

a câștigat un multifierbător

Cadoul a devenit pentru familia noastră un lucru plăcut și neașteptat. În familia noastră, mama este cititor fidel al revistei AQUARELLE deja de mulți ani. Ea a fost încântată când a aflat că a primit în dar acest cadou minunat de la revista AQUARELLE și de la MAXIMUM.

 

Alexandra Șohina

a câștigat un storcător de suc 

Deja de câțiva ani sunt cititor fidel al revistei AQUARELLE, și mi-a fost extrem de plăcut când am descoperit voucherul promoțional în revistă. Storcătorul de suc este un cadou nemaipomenit. De-acum încolo, familia noastră va consuma regulat sucuri naturale și gustoase.

Felicia Guzun

a câștigat un multifierbător

Acest câștig este norocul mamei mele. Ea demult citește cu drag revista AQUARELLE. Mulțumesc rețelei de magazine MAXIMUM pentru colaborare și pentru premiile minunate. De-acum încolo, gătitul va dura mult mai puțin timp, iar acest lucru semnifică că vom avea mai mult timp pentru familie.

 

Alexandr Chiose-Radu

a câștigat un cuptor electric

Sunt foarte bucuros că am obținut premiul special - cuptorul electric. Vreu să spun mulțumesc din suflet AQUARELLE pentru că nu uită de cititorii săi, iar MAXIMUM - pentru că au ales să ofere cadouri minunate. 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE din luna octombrie 2018.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67959809303284