Octombrie 27, 2018
Trendul sezonului! ICOONE LASER la AMERICAN MEDICAL CENTER
American Medical Center prezintă aparatul multifuncțional pentru față și corp ICOONE LASER. Aceasta este o noutate absolută, în piața cosmetologiei hardware! Alegeți tehnologia cea mai modernă și de cea mai înaltă calitate pentru a îngriji de pielea dumneavoastră! Încercați tratamentele faciale și corporale pe laserul ICOONE!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dispozitivul a combinat două tehnologii foarte puternice: expunerea la laser și tehnologia MMAS.
MMAS înseamnă stimulare multi-micro-alveolară, este patentată și utilizat numai în ICOONE LASER. Pe duzele aparatului (numite mânere) se află câte două role cu 132 alveole (găuri în care este creat un vacuum). Mulțumită lor, aproape fiecare celulă a pielii poate fi stimulată la un moment dat. Este ca și cum maseurul nu avea 10 degete, ci 264!
Fantastic, nu?

 

 

Cum funcționează?

În total, ICOONE LASER are șase duze. Una dublă – pentru a fi executată cu două mâini. Sunt și duze mici, cu ajutorul cărora este stimulată zona gâtului, fața și chiar și pielea din jurul ochilor. În cea mai mare sunt situate două lasere: diode și LED. Lungimea undelor de 915 nm pătrunde adânc în țesutul gras și împarte celulele adipocite grase. Conținutul lor intră în limfă și se excretă în timpul drenajului limfatic paralel.
Laserul LED are o lungime de undă de 650 nm. Stimulează producerea de colagen, îmbunătățind astfel tonul și calitatea pielii, și luptă împotriva îmbătrânirii. Acest lucru nu este capabil să-l facă niciun alt dispozitiv.
Un alt avantaj al ICOONE LASER este flexibilitatea sa. În total, aparatul are 36 de programe care pot fi combinate între ele și modificate pentru o anumită persoană. Dacă efectul pare prea intens, medicul va ajusta cu ușurință setările. Durerea nu trebuie simțită în niciun caz. Totodată, vibrațiile în combinație cu vidul acționează profund și intensiv, astfel încât chiar și o sesiune de jumătate de oră este suficientă pentru a obține un rezultat. Acest lucru este important pentru cei care se grăbesc.

 

Pielea feței tânără și tonifiată
Masajul facial a devenit foarte modern în ultimul timp în cosmetologie. Dacă sunteți, de asemenea, interesate de această tendință, acordați atenție procedurilor ICOONE LASER: acestea sunt în multe privințe superioare masajului clasic manual și procedurilor pe multe alte dispozitive. De notă faptul că, cosmetologul poate combina diferite programe ale acestui dispozitiv pentru a crea un program individual pentru îngrijirea pielii. După doar câteva proceduri, pielea frunții, a nasului sau a bărbiei va deveni remodelată, și de asemenea, va tonifia zona din jurul ochilor și pliurile nasolabiale.


 

Corp ferm și tonifiat


Probabil, nicio femeie nu va refuza posibilitatea de a deveni puțin mai tonifiată, mai ales dacă acest lucru este asociat cu o creștere semnificativă a elasticității țesuturilor și a pielii netede. ICOONE LASER, cu programele sale de drenaj și modelare a siluetei, este proiectat special pentru această sarcină. Din punctul de vedere al cosmetologiei, aparatul deschide o gamă largă de soluții la problemele care nu au fost soluționate mai devreme atât de simplu: puteți reduce grăsimea corporală și puteți elimina celulita, puteți modela silueta, îmbunătăți tonul pielii în zonele problematice (de exemplu pe coapse sau umeri), puteți trata inflamațiile, reduce cicatricile, crește turgorul pielii pe față, gât, piept și decolteu, puteți remodela corpul după naștere, și multe altele. Mai mult ca atât, dispozitivul contribuie la relaxare, stimulează circulația sângelui, activează procesele de regenerare din organism. Pentru mulți clienți, sunt suficiente cinci ședințe pentru a obține rezultate impresionante!

 

 

1. ICOONE LASER - o alternativă non-chirurgicală a liposucție! Rezultatul este vizibil după prima procedură.
2. Minus 10 cm în volum (talie, șolduri, spate) pentru mai multe proceduri. În medie, se recomandă efectuarea unui curs de 3-9 proceduri, în funcție de pacient.
3. Mai mult de 30 de programe individuale pentru îngrijirea feței și a corpului.
4. Piele netedă - îmbunătățește tonul pielii în suprafața interioare a mâinilor, coapselor, abdomenului.
5. Strângerea pielii - ridicarea și modelarea conturului corpului și al feței.
6. Remodelarea corporală după naștere sau scăderea drastică în greutate.
7. Tonifierea pielii feței, în special a frunții, bărbie.
8. Reducerea ridurilor în jurul ochilor și a pliurilor nazolabiale.
9. Face cicatricile mai puțin vizibile.
10. Stimulează producția de colagen, îmbunătățind astfel tonul și calitatea pielii, și de asemenea, luptă împotriva îmbătrânirii. Nici un alt dispozitiv nu poate face asta!

 

Înscrieți-vă la consultația specialistului: 

American Medical Center
022 22 33 11 sau 067 22 33 11

Str. Pușkin, 47/1, casa 3
www.amc.md

 

Citiți continuarea articolului în noul număr din luna octombrie 2018 al revistei AQUARELLE. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67067766189575