Septembrie 05, 2018
Le Petit Olivier: Cosmetică naturală din Franța

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Brandul cosmetic franceză Le Petit Olivier a apărut în anul 1996, în unul din cele mai romantice orașe din Franța, în regiunea Provence.

Primele produse pe care le-a prezentat brandul Le Petit Olivier a fost faimosul săpun din Marsilia, gătit în conformitate cu rețetele tradiționale ale acestui săpun.

Produsele au câștigat rapid dragostea cumpărătorilor datorită ingredientelor naturale și compoziției bogate. În scurt timp, brandul cosmetic a extins linia de producție și a început să creeze o gamă largă de produse pentru îngrijirea părului, a corpului și a pielii.

 

 

Le Petit Olivier este o cosmetică naturală franceză, care folosește ingrediente precum ulei de argan, ulei de măsline, unt de Shea (Carite), argilă roz și alte extracte naturale. Localitatea Provence este renumită pentru abundența de plante, extracte și uleiuri care se folosesc cu succes în medicină și cosmetologie. Produsele Cosmetice Le Petit Olivier conțin ingrediente naturale, utile, eficiente și sigure.

În 2011, compania a achiziționat una dintre fabricile de ulei de măsline din sudul Franței, în mijlocul unei mari grădini de măslini cu câteva sute de copaci. Obținut prin metoda presării la rece, uleiul de măsline își păstrează toate calitățile excepționale și nu este inclus accidental în multe dintre produsele cosmetice ale mărcii.

Cosmetice naturale Le Petit Olivier oferă o gamă largă de produse. Geluri de duș, loțiuni, creme pentru corp, săpun lichid și dur, măști de față, apă micelară, produse de curățare a feței, sprayuri de păr, șampoane, balsamuri, măști de păr și multe produse pe care le puteți procura exclusiv în rețeaua de farmacii Elody sau pe site-ul www.farmacie.md.

Brandul este împotriva testării pe animale, nu utilizează produse de origine animală, iar din 2001 s-a implicat în activitățile Asociației One Voice.

Datorită ingredientelor naturale, aceste produse cosmeticele sunt potrivite chiar și pentru femeile cu pielea sensibilă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84630703926086