Septembrie 17, 2018
American Medical Center – CEI MAI BUNI DOCTORI PENTRU MEDICINA MODERNĂ
American Medical Center - este un brand al secolului XXI, o clinică medicală bazată pe medicina personalizată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

AMC va ajuta pacienții să rezolve orice problemă legată de sănătate, aplicând o abordare individuală, metode moderne de diagnosticare și tratament de la cei mai buni medici din întreaga țară.

Misiunea noastră este să vă oferim ajutorul celor mai buni medici din medicina modernă, o echipă experimentată de specialiști cu înaltă calificare, principalii experți medicali din Republica Moldova, care vă protejează sănătatea în fiecare zi:

– 8 profesori, academicieni și doctori în științe;

– 24 de specialiști cu înaltă calificare;

– peste 50 de experți în medicină; 

Situat în inima capitalei, pe strada Pușkin, 47/1, casa 3, clinica AMC prezintă o experiență medicală de 500 de ani de la 25 de doctori renumiți de la noi din țară. 

 

 

Cartea de vizită al AMC este atmosfera creată în clinică. Ne dăm seama cât de important este confortul pacienților noștri, astfel încât serviciile medicale sunt oferite în cele mai confortabile condiții, iar designul clinicii depășește așteptările chiar și celor mai pretențioși pacienți. Interiorul modern ajută la relaxarea maximă a pacientului, astfel încât, emoțiile negative care se asociază la pacienți cu vizita la medic, nu vor fi prezente. 
Indiferent dacă este vorba despre o vizită planificată la medic sau despre necesitatea unei intervenții medicale imediate, puteți fi siguri că veți primi servicii internaționale și recomandări ale celor mai renumiți medici din țară, în conformitate cu ultimele tendințe din practica medicală mondială, ținând cont de descoperirile științifice din ultimii ani.

În АMERICAN MEDICAL CENTER sunt disponibile pentru fiecare pacient, cele mai avansate teste de laborator, diagnostic precis, ultrasunete, laser medical. Sunt gata să vă ajute cei mai buni doctori, specializați în următoarele domenii:
– ginecologie;
– cardiologie;
– urologie;
– nefrologie;
– andrologie;
– sexologie;
– proctologie;
– gastroenterologie;
– Mamologie;
– reumatologie;
– cosmetologie;
– dermatologie;
– fizioterapie și altele.

AMERICAN MEDICAL CENTER dezvoltă programe de menținere a sănătății în funcție de vârsta și sexul pacientului.
Noi sincer credem că AMC va demonstra că este un centru medical cu un înalt coeficient de încredere la toți pacienții, fiind întotdeauna deschis spre perfecțiune, inovare și progres în medicină.

Str. Pușkin, 47/1,
casa 3
www.amc.md

 

 

 

Liliana Groppa
Medic reumatolog, doctor în științe medicale, profesor

Scopul medicului este de a face tot posibilul pentru a se asigura că pacientul este sănătos. Pentru mine, ca specialist, este foarte important să am acces la tehnologiile medicale moderne pentru a le aplica în practica profesională. La AMC, fiecare pacient poate avea încredere că îi va fi asigurată o îngrijire eficientă și modernă, în conformitate cu standardele mondiale.

 

 

Eleonora Vataman
Medic cardiolog, la categoria superioară, doctor în științe medicale, profesor 


Medicul este responsabil pentru sănătatea fiecărui pacient care are nevoie de ajutor medical. De aceea, este extrem de important să se ia decizii bazate pe dovezi reale. Din nefericire, bolile inimii și a vaselor sangvine, în întreaga lume se află pe primul loc la capitolul mortalitate. De aceea, este necesar ca boala să fie prevenită la timp, și să fie făcut tratamentul necesar pentru bolile inimii. 

 

Andrei Oprea
Doctor urolog, androlog, sexolog la categoria superioară, doctor în științe medicale


Medicina modernă face posibilă rezolvarea cu succes a problemelor de sănătate. Una dintre diferențele principale dintre medicina funcțională personalizată și cea tradițională, este concentrarea asupra prevenirii bolii. După ce ați venit la consultația unui specialist la AMC, veți obține nu numai
tratament, dar și informații despre modul de prevenire a dezvoltării consecințelor grave ale bolii. Prevenirea corectă este garanția sănătății. Nu uitați că prevenirea bolilor se face cu ajutorul vizitelor regulate la medicul specialist. Cu cât boala este detectată mai devreme, cu atât este mai probabil să fie tratată rapid. 

 

Ludmila Tofan-Scutaru

Doctor gastroenterolog, hepatolog (categoria superioară), doctor în științe medicale


Succesul tratamentului depinde de multe aspecte, cum ar fi experiența medicului, disponibilitatea echipamentului modern, precizia testelor de laborator, etc. Vreau să notez separat importanța relației dintre medic și pacient. Stabilirea unui contact prietenos și confidențial între medic și pacient este una dintre sarcinile principale în consultarea inițială.
La AMC, lucrează o echipă de profesioniști a căror experiență și cunoștințe corespund celor mai stricte standarde ale clinicilor europene și americane de vârf. Colaborarea cu partenerii străini ne permite să îmbunătățim, în mod constant, 
cunoștințe pentru a ține pasul cu ultimele tendințe, evoluții și descoperiri din domeniul sănătății. La AMC, fiecare pacient poate fi convins de faptul că sănătatea lui este în mâini sigure. 

 

Str. Pușkin, 47/1,
Casa 3
www.amc.md

 

Citiți în întregime articolul în noul număr al revistei AQUARELLE, din luna septembrie 2018. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63142418861389