August 09, 2018
Apa termală Jonzac
5 motive să te folosești de apa termală în această vară.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jonzac – cosmetica care își are originile în Franța. Unul din produsele cosmetice de la brandul Jonzac, este apa termală, care este extrasă de la adâncimea 1850. În așa mod, toate produsele cosmetice sunt îmbogățite cu componente minerale naturale, ceea ce le face extrem del eficiente. Cosmetica organică Jonzac este stabilită în laboratoare LЕA NATURE, și este recomandată în special persoanelor ale căror piele delicată este predispusă la alergii.

 

 

 

Apa termală — ceea ce trebuie orice domnișoară să aibă la îndemână în această vară. Apa izotonică este îmbogățită cu minerale, precum elemente de calciu, magneziu, mangan și sulf. Pătrunde în celulele pielii, o hidratează și îi oferă acțiune regenerativă.

Apa termală este disponibilă în 2 volume: 300 ml și 50 ml, ceea ce este foarte convenabil în anumite situații. Spre exemplu, flaconul în volum de 50 ml, poate fi luat chiar și în avion.

Apa termală este necesar să fie utilizată, în special în timpul verii. Acest lucru se recomandă atât celor care fac plajă, cât și celor care rămân în oraș.

Stropiți-vă pe față cu  apa termală la o distanță de 20-30, în cazul în care doriți să:

 

1. Te reîmprospătezi

Atunci când temperatura aerului se ridică extrem de mult, simți nevoia de a te împrospăta. Apa termală poate fi pulverizată cu ușurință pe față, în timp ce ești la serviciu, conducând mașina sau chiar și atunci când mergi pe jos. Sentimentul de prospețime te va învălui imediat.

 

2. Te hidratezi

În timpul verii, pielea feței suferă din cauza deshidratării, ea devenind uscată și astfel, pot apărea riduri. Apa termală protejează fața de la deshidratare, completând echilibrul hidric al pielii. Se recomandă pulverizarea apei termice pe fața curățată, apoi aplicarea cremei de zi.

 

3. Să-ți repari machiajul

În timpul vremii călduroase, apare pericolul ca machiajul să nu reziste  la temperaturile ridicate. De aceea, trebuie de câteva ori pe zi să pulverizați apa termală pe propria față. Acest lucru nu numai că nu va distruge machiajul, ci îll va face mai rezistent.

 

4. Să ai un bronz fermecător

Bronzându-te în timpul favorabil pentru piele, și anume, ziua până la 10 și seara după ora 17, poți  utiliza apa termală împreună cu agentul de protecție solară. Apa termală reflectă razele soarelui, ceea ce înseamnă că contribuie la obținerea unui bronz minunat.

 

5. Să îndepărtezi strălucirea grasă a pielii

Dacă ai o piele grasă sau combinată, atunci utilizarea regulată a apei termale va ajuta la umezirea acesteia și la eliminarea strălucirii grase. Cosmetica termică Jonzac poate fi achiziționată numai în rețeaua de farmacii Elody.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6204252243042