Mai 16, 2018
Centrul medical Galaxia - 20 de ani la garda sănătății
În anul 1998, în luna mai, a fost fondat centrul de medicină Galaxia, care a devenit unul din cele mai progresiv și modern din Moldova. Despre realizări, planuri, echipă și multe altele, ne povestește directorul general Galaxia, Valeriu Maciuca.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Profesionalismul înalt al medicilor, introducerea celor mai noi tehnologii în diagnostic și tratament, atitudinea atentă și îngrijirea sănătății fiecărui pacient, este cartea de vizită a centrului medical GALAXIA.

În ziua de astăzi, la GALAXIA lucrează peste 240 de lucrători medicali, dintre care, 150 medici, 60 surori medicale, iar fiecare din ei fac totul pentru ca pacientul să primească ajutor medical la cel mai înalt nivel.


În decursul a 20 de ani, lucrătorii de la GALAXIA, îmbunătățesc în mod regulat, profesionalismul, atât în Republică cât și în străinătate, introducând cele mai recente metode de diagnosticare și tratare a bolilor. 
Calitatea serviciilor, care sunt oferite de către Centrul Medical GALAXIA, îndeplinește cele mai înalte standarde internaționale, iar acest lucru îl confirmă întreprinderea europeană - Academia Oxford (Marea Britanie) care în anul 2013, i-a oferit premiul "Calitate europeană".
În luna martie din anul 2018, centrul GALAXIA a fost premiat la Paris de către Clubul Leaders "Global Business Leaders 'Club" pentru furnizarea de servicii medicale de înaltă calitate. Acestea, și multe alte premii intenaționale, au fost acordate centrului medical GALAXIA, iar acest lucru demonstrează că pacienții primesc ajutor medical la cel mai înalt nivel.

 

Chișinău, str. Alexandru cel Bun, 54. 
www.galaxia.md
022-858-400, 022-858-500, 022-858-411
GALAXIA Centrul Sаnаtаtii Familiei



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9341721534729