Mai 14, 2018
Unite: Operatorul numărul 1 pentru calitatea serviciilor comunicării vocale!
Unité a primit un certificat, care demonstrează că este cel mai bun operator de telefonie mobilă, ce ține de calitatea înaltă a serviciilor de comunicare vocală, de la noi din țară. În luna martie a anului 2018, compania Systemic PAB – una din cele mai bune companii de studiere a calității rețelelor – a testat calitatea serviciilor vocale a tuturor operatorilor de telefonie mobilă de la noi din țară. Potrivit rezultatelor obținute, Unite a primit cele mai înalte note și a fost premiat cu un certificat special - "Cea mai înaltă calitate a telefoniei mobile".

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dan Matriuc 
Directorul General Moldtelecom

 

Acest certificat este dovada că compania Moldtelecom, este o companie de succes cu o abordare profesională, a serviciilor de telefonie mobilă.

Noi punem accent pe îmbunătățirea calității serviciilor, pentru că în zilele noastre, când există zeci de variante și posibilități, anume calitatea joacă rolul decisiv. Acest certificat ne ajută să ne dorim și mai mult să investim în calitate, să le propunem utilizatorilor Unite tehnologii moderne și calitate înaltă a transmisiei de date vocale și digitale.  

 

 

Unité

Moldtelecom

 

Citiți în întregime articolul, în noul număr din luna mai 2018, al revistei AQUARELLE 2018. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69051241874695