Aprilie 11, 2018
Fondatoarea companiei Ideal Decor: Ana Moroi
Să facă un eveniment de neuitat, să uimească oaspeții, să facă ca visele să devină realitate și să se bucure de rezultatele muncii sale, toate acestea îi reușesc de minune fondatoarei și deținătoarei salonului Ideal Decor de la Anna Moroi. Pentru a face sute de idei, și toate să fie diferite, trebuie să ai un talent adevărat, iar Anna se folosește de el cu mult har.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cinci ani în urmă s-a deschis agenția Ideal decor. De ce ați hotărât să vă ocupați de decorul pentru sărbători?
Necătând la faptul că eu am finisat două facultăți, în sfere diferite, care nu se intersectează organizarea evenimentelor (facultatea de administrare publică și business și administrare) eu am înțeles demult că-mi place să fac lucruri frumoase cu propriile mele mâini.

 

Din copilărie încercam să fac câte ceva, să schimb, să refac. Cu timpul acest hobby nu a dispărut, ci din contra, a luat noi direcții, a devenit ceea ce-mi aduce mare plăcere, și eu tot timpul meu liber ceva făceam. Eu am înțeles că dacă-mi doresc să mă ocup cu decorarea la un alt nivel, profesionist, eu am nevoie să mă aprofundez în această sferă, să devin profesionist. De aceea, am hotărât să fac niște cursuri, care sunt legate de organizare, de decor.

Acest lucru mi-a ajutat ca eu să-mi aprofundez cunoștințele în domeniu, și atunci a și apărut ideea de a deschide Ideal decor.
Noi avem o echipă mică, dar foarte solidă și sigură. Echipa noastră nu s-a schimbat de când a apărut Ideal decor. Echipa în care fiecare își știe sarcinile, este o echipă puternică. 

Cele mai interesante idei, vin exact atunci când nu te aștepți. (Zâmbește.) Și mulțumită echipei unite, noi reușim să implimentăm cele mai neobișnuite idei.  


 

Pentru ce evenimente echipa dvs face decoruri?
Noi avem multe restricții din punct de vedere tematic. Zile de naștere, cumetrii, nunți, jubileu, petreceri corporative  – noi putem organiza orice eveniment. Suntem implicați în proiectarea sălii, zona pentru oaspeți, mesele, și în general, tot ce poate fi decorat (Zâmbește.) 

Noi putem să organizăm evenimentul în întregime. Noi facem invitații, plicuri, panouri pentru aranjarea oaspeților. Oferim servicii în floristică: compoziții din flori naturale sau artificiale, buchete de nuntă, boutonniere etc. Oferim mobilier, vase, elemente de decor, fotografii romantice și alte evenimente. Recent am lansat o nouă ofertă – decor interior. Spre exemplu, dacă vă doriți să organizați acasă o cină romantică, vă putem ajuta! 

Echipa noastră alege vesela, decorul pentru masă, lumânări, fața de masă, și multe alte lucruri minuțioase, pentru a vă simți ca-n restaurant. Apropo, toate elementele ce țin de material, noi le coasem la noi la atelier. 


 

Cinci ani în sfera decorului și nu v-ați repetat niciodată. Cum vă reușește acest lucru?
Noi nu avem șabloane. Înainte de a organiza orice eveniment, spre exemplu, nunți, eu mă întâlnesc neapărat cu clienții. În timpul discuției eu aflu mai multe lucruri, precum costul evenimentului, numărul invitaților, și cel mai important, aflu ce-i diferențiază pe cei doi de alte cupluri. Aceste lucruri pot fi hobby-urile, istoria cum și-au făcut cunoștință, preferințele.

Spre exemplu, era o pereche care adorau să călătorească împreună. Ei au vizitat multe țări, de aceea nunta lor a fost stilizată, iar tematica a fost - călătoriile. Fiecare pereche își are propria istorie, nouă ne rămânem să aflăm care este ea, și să facem un decor corespunzător.

Facebook: Ideal decor

Citiți continuarea articolulu în noul număr din luna aprilie 2018 al revistei AQUARELLE! 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89424109458923