Martie 14, 2018
Moldova Fashion Days: Pe 17 şi 18 martie lumea modei își deschide larg ușile!
Primăvara se pregătește să ne ia cu asalt garderoba! Pe 17 şi 18 martie lumea modei își deschide larg ușile, anunțând cel mai tare eveniment de modă al anului – Moldova Fashion Days.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tendințe, siluete, culori, detalii, idei care ne inspiră în fiecare zi. În această primăvară, Moldova Fashion Days este deja la cea de-a 13 ediție, venind cu o locație nouă, atmosferă specială și două zile de show senzațional, în care 35 designerii autohtoni își vor prezenta colecțiile Primăvară-Vară 2018.

 

Motto-ul principal Moldova Fashion Days este "See Now, Buy Now", care aduce o nouă eră în lumea fashion, una în care consumatorii pot cumpăra articole vestimentare imediat după ce au fost prezentate pe podium. Este forța conducătoare a tinerelor talente și a inovațiilor în design, promovează brand-urile fashion autohtone și stimulează vânzările pe piața din Moldova.

Evenimentul va găzdui 500 de oaspeți în fiecare din cele două zile. Pe lângă prezentările de modă, publicul prezent la eveniment va avea parte de muzică bună, show de lumini, și surprize deosebite.

 

Până acum au fost organizate 12 ediții "Din Inima" Fashion Show. Organizatorii au încercat de fiecare dată să aducă ceva nou, pentru a menține interesul publicului, oferind designerilor noi posibilități de a-și promova creațiile și de a-și dezvolta afacerile. Venind de fiecare dată cu concepte, abordări și vizualizări noi, fiecare ediție a fost unică și irepetabilă.

Moldova Fashion Days va avea loc în cadrul showroom-ului Peugeot, situat pe strada Calea Orheiului 20/2, o locație nouă pentru MFD. Bilete la eveniment pot fi achiziționate prin intermediul site-ului site-ului iTicket.

 

MFD este organizat sub egida APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) și este susținut de partenerii strategicii USAID și Guvernul Suediei, prin Proiectul de Competitivitate al USAID. 

Partenerul media: AQUARELLEconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73977828025818