Ianuarie 01, 2018
Directorul Centrului de Estetică și Medicină, Doctor Lica: Ecaterina Lica
Despre procedurile care pot fi făcute în această iarnă, despre cosmetica preferată PRESSENSA și salonul de vis.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Studii

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie "Nicolae Testimițanu''

Specialitatea - Dermatovenerologie și cosmetologie.


Stagiu în domeniu:
15 ani.

Cariera:
- Doctor din categoria cea mai înaltă.
- Din anul 2013 года este director, medic la centrul de estetică și medicină  Doctor Lica.
- A
ntrenor certificat și consultant științific la compania Aesthetic Dermal (Spania).
- Profesorul centrului de pregătire a cosmetologilor la Doctor Lica Beauty Academy.

Specializare:
Dermatologie, medicina estetică, programe anti îmbătrânire, terapia botulinică, tehnologiile threading, tehnici de injecție în cosmetologie. Specializată în terapia și prevenirea acneei.

 

Preferatul citat

«Totul va fi bine» – aceasta într-adevăr ajută. 

La supermarket în coșul meu în primul rând intră

Portocala (sau alte fructe). 

 

2017 a fost un an important pentru dumneavoastră - salonul Doctor Lica a devenit mai mare, a fost făcut rebranding. 

Salonul Doctor Lica are 4 ani. În 2017, noi am ajuns la concluzia că este timpul să extindem acest salon. De aceea, am fost nevoiți să ieșim din spațiul de confort. În schimb, acum salonul este cu adevărat minunat. (Zâmbește.) Timpul zboară, gusturile și tendințele se schimbă, de aceea, odată cu schimbarea interiorului, a venit ideea rebrandingului: font mai concis și o culoare nouă. Eu m-am bucurat, când am aflat că culoarea violetă este considerată culoarea anului 2018, căci, noi suntem în trend. (Zâmbește.) 

 

Cum a apărut ideea de a deschide propriul salon, să vă reprofilați din medic în manager, director?

Eu deja de 15 ani sunt în această industrie. După 10 ani în această sferă am  înțeles că merit mai mult, că am acumulat suficientă experiență, cunoștință și puteri pentru a-mi urma visul, și pentru a deschide propriul meu salon. Desigur că, a fost destul de dificil începutul, dar, din alt punct de vedere, dorința era extrem de mare. Cred că toate schimbările care apar în cariera mea sunt de la neputința mea de a sta pe loc, iar zile de odihnă, în genere nu trebuie să am, pentru că, de altfel, eu încep să-mi găsesc vreo ocupație. (Zâmbește.)  

 

Ce ați fost nevoită să învățați? 

Primul lucru pe care eu l-am înțeles este că a conduce un colectiv nu-i un lucru ușor. La etapa inițială, am fost nevoită să țin totul sub control, să fiu prezentă la locul de muncă, ca nu cumva ceva să se întâmple. Acum, însă, comanda s-a format, eu am încredere în angajații mei, și dacă am vreo plecare, știu că colegii mei vor hotărâ orice întrebare. 

Sunteți de 15 ani în domeniul cosmetologiei, dar până în prezent vizitați evenimente legate de domeniul vostru. Prin ce ele vă provoacă interes?  

În primul rând este un schimb de experiență. S-ar părea că, știi totul, însă, când la seminare se adună medici din întreaga lume, își împărtășesc cunoștințele, aeste un lucru benefic pentru tine, ca specialist. De asemenea, fiecare din noi este diferit, este interesant să afli despre anumite preparate sau proceduri care sunt făcute în Coreea, America latină, sau țările baltice. Infirmația care o primesc de la asemenea evenimente, are un efect pozitiv, asupra muncii mele. Apropo, în februarie eu voi pleca la Paris, la un congres internațional legat de medicina estetică, care împlinește 20 de ani. Este un eveniment important, la care așteptăm multe lucruri interesante.

 

Care e В чем главная «фишка» Вашего салона?

Eu mi-am dorit să fac un salon universal, pentru ca aici să fie tot de ce are nevoie o femeie... și un bărbat. (Zâmbește.) Eu îmi dau seama că oamenilor, la fel ca și mine, nu le ajunge timp pentru a le reuși pe toate, iar toate procedurile într-un singur salon, este o chestie foarte comodă. De asemenea, mie îmi place să văd transformarea instantanee. Posibil că, dacă nu aș fi medic, m-ar interesa domeniul coafatului. Ceea ce atrage clientura la salonul nostru este, probabil, posibilitatea de a întoarce tinerețea, frumusețea, sau a te pregăti pentru un eveniment important. Gama noastră de servicii este foarte largă. 

 

Care sunt procedurile cosmetologice, care la etapa actuală sunt în trend?

Iarna - este sezonul benefic pentru multe proceduri cosmetologice. Sunt făcute resurfacția cu laser, întinerirea cu laser, fotorejuvenarea, tratamentul pigmentării, couperoza. Iar în trend rămâne a fi injectarea. Know-how-ul salonului nostru este un lipolaser, vă permite să renunțați la 7 cm de abdomen într-o singură procedură!

 

Dar dumneavoastră, ce proceduri preferați? 

Peeling, lifting RF, masaj. O dată pe an fac filme.

 

Dar când se poate de făcut injectarea?

Sunt reguli simple: dacă aveți un rid, nu trebuie să aștepți până când el va deveni adânc. De asemenea, la pacientele tinere, efectul durează mai bine, spre exemplu, nu un singur an, ci doi. Dacă este vorba despre injectare, preferata mea injecție este PRESSENSA Attractivao (noua generație de injecții pe bază de acid hialuronic). Gelul nu se simte, el este moale, și se îmbibă foarte bine în țesuturi. Rezultatul de după injectare este foarte bun, atâta timp cât tu arați impecabil, dar, nimeni nu va înțelege ce anume ai făcut, de arăți atât de tânăr.

 

Acum e sezonul sărbătorilor. Cum, de obicei, petreceți sărbătorile de iarnă? 

Activ! Mie-mi place odihna activă, călătoriile, ski-urile. Să-mi petrec timpul liber dormind, nu este pentru mine, deși, uneori, atât de mult îmi doresc să mai dorm. (Râde.) 

 

PRESSENSA prezintă seria excepțională "Botox în borcan".

O adevărată senzație în lumea cosmetologiei a devenit brand-ul profesional PRESSENSA. Aceasta este unica cosmetică moleculară în Moldova. Cu ajutorul PRESSENSA cosmetologii din lumea întreagă corectează imperfecțiunile pielii, luptă cu îmbătrânirea prematură și tratează acneea. Cu alte cuvinte, pentru noi, femeile, este de asemenea importantă și cosmetica pe care o folosim zilnic.  

Superhitul de la PRESSENSA vă va place, cu siguranță! Seria senzațională, botox-ul din borcan, este o cremă de zi și de noapte, și, de asemenea, un ser cu complex peptidic ARGIRELOX ™ Q10 și acid  hialuronic. Peptidele au un efect de regenerare - ele dau celulelor pielii comanda de a lucra, ca și înainte, în tinerețe, care are un efect pronunțat de întinerire și îmbunătățește calitatea pielii.

Orice produs din seria dată, contribuie la prelungirea efectului injectărilor. se potrivesc și pentru cei cărora nu li se recomandă încă injectarea, dar la care au apărut deja riduri.

 

Ofertă

Doar în această iarnă!

Când cumperi întreaga serie cu un complex de peptide: ARGIRELOX ™ Q10 și Acidul hialuronic TotaLift 24, Serul Intensiv C + Vita, Suprem Effects, veți primi o cremă pentru zona din jurul ochilor Complexului Circleye. 

Adresați-vă la centrul de medicină și estetică Doctor Lica și la cosmetician!

Chișinău, bul. Ștefan cel Mare, 184. 

Tel: 022 23 53 25

GSM: 076 79 88 77

 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE, ianuarie-februarie 2018.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85372734069824