Decembrie 07, 2017
Centrul de medicină ADLER MEDICAL: Sănătatea este cea mai importantă!
Centrul medical Adler Medical, este o nouă abordare a sănătății. Specialiști profesioniști, tehnologie modernă, locație convenabilă în centrul orașului, și atmosferă plăcută. Toate astea le puteți găsi la Adler Medical.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Grija de sănătate

Mariana Zapuhlîh, Directorul Centrului Adler Medical,

ne-a povestit despre noul Centru Medical.

Adler Medical schimbă percepția noastră despre centrele medicale private. El diferă de alte centre, în primul rând, prin atmosfera calda și liniștitoare care persistă aici. Noi înțelegem cât este de important pentru pacient să se simtă liniștit și confortabil, indiferent cu ce problemă s-a adresat.

 

 

Centrul Medical Ader, are la dispoziție peste 20 de medici profesioniști, care sunt gata să vă consulte. Cabinetul medical Valincea, specializat în domeniul otolaringologie și foniatriei, face parte din Adler Medical, multilateral dotat.

O altă latură, în domeniul medicinei, îl acordăm sănătății femeilor. Acum, femeile nu trebuie să meargă de la un medic la altul, pentru a face control la toate sistemele organismului. Astfel, la Adler ai posibilitatea de a te înscrie la consultația ginecologului, mamologului, cardiologului, endocrinologului, psihologului și a altor medici, pentru a afla starea generală a organismului, și pentru a rezolva orice problemă de sănătate.

La Adler Medical ai posibilitatea de a urmări sarcina, cu ajutorul ginecolugului, și a aparatului modern de Ecografie 4G, care permite să controlezi toate etapele sarcinii, și, de asemenea, să faci ecografie pentru toate organele interne.

 

 

Viață fără durere

Cel mai des, oamenii se adresează la medic după apariția durerii. Adler Medical este specializat pentru înlăturarea migrenelor, durerilor la nivelul articulațiilor, problemelor cu aparatul motoric, și multe altele.

Dacă toată ziua stai pe scaun la locul de muncă, ai putea, să-ți creezi probleme de sănătate, pentru că organismul uman necesită mișcare. Cel mai des, din acest motiv apar dureri de spate. Iar pentru a combate această problemă, la Adler Medical, poți primi consultație de la medicii profesioniști, precum ortopezi și reumatologi. De asemenea, aici puteți găsi medici specializați în domeniul masajului, care au făcut studii în străinătate. Și, nu în ultimul rând, la Adler Medical, ai parte de un cabinet special pentru acupunctură.

 

 

 

Chișinău, str. Bulgară, 41.

Tel: 022-271-760.

GSM: 067-471-760

Pagina de facebook

Mail: info@adlermedical.com

www.adlermedical.md

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8123185634613